http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food news:: H Ιπποτούρ θα διανέμει τα όσπρια της Arosis

ImageΤην αποκλειστική διανομή και αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας Arosis σε διακεκριμένες αλυσίδες ανά την Ελλάδα ανέλαβε η Ιπποτούρ. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα διετής συμφωνία έκλεισε στις 21 Ιανουαρίου και εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της Ιπποτούρ για ανάπτυξη συνεργασιών με εταιρείες στις οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει η εταιρεία όσον αφορά στην ποιότητα, στη μακρόχρονη συνεργασία και στα χαρακτηριστικά ανάπτυξης.

Η Arosis δημιουργήθηκε το 1956 και έχει την παράδοση τριών γενιών στην παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία ελληνικών οσπρίων (φασόλια, ρεβίθια, φακές) βιολογικής καλλιέργειας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην περιοχή Καστοριάς και Πρεσπών, μια περιοχή ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς στην οποία παράγονται προϊόντα παραδοσιακής και ήπιας καλλιέργειας (Όσπρια Καστοριάς – Πρεσπών). Τα τελευταία χρόνια έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της παράγοντας όσπρια από τις περιοχές της Φλώρινας και των Γρεβενών.

Η Ιπποτούρ δημιουργήθηκε το 1923, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1939 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εκμετάλλευση δρομώνων ίππων καθώς και στη διανομή, αντιπροσώπευση και εμπορία τροφίμων και ποτών. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει τις δραστηριότητες της με ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο των τροφίμων τόσο μέσω της επέκτασης της παραγωγής και εμπορίας νωπών προϊόντων με την επωνυμία «Αγρόκτημα Λαζαρίνα», όσο μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών της στα προϊόντα «Buono» καθώς επίσης και στον τομέα διανομής, αντιπροσώπευσης και εμπορίας τροφίμων και ποτών.

Η συμφωνία με την Arosis εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αναδιάρθρωσης της Ιπποτούρ μέσω της δημιουργίας συνεργασιών ποιότητας με στόχο τη διεύρυνση της δραστηριότητας και την ενίσχυση των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας. Οι ενέργειες αυτές σκοπό έχουν τη διαφοροποιημένη ανάπτυξη σε νέους τομείς δραστηριοποίησης.

agronews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr