http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::f&b news::Διπλή διάκριση για την Coca-Cola Τρία Έψιλον .

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/hellenic_cocacola180-01_54926_196035.jpg
Την υψηλότερη διάκριση για την Ελλάδα (Χρυσή), κατέλαβε για άλλη μια φορά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον στον 2ο Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής Ευθύνης (CR Index), ακολουθώντας με συνέπεια τη ρητή δέσμευσή της να δρα ως «Υπεύθυνος Πολίτης» για όλους τους κοινωνικούς εταίρους της. Ταυτόχρονα, διακρίθηκε με τον Έπαινο για την πολιτική και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει στον τομέα του Περιβάλλοντος.

To CR Index είναι το κορυφαίο εργαλείο αξιολόγησης διεθνώς των επιδόσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στους τομείς: Κοινωνία, Περιβάλλον, Χώρος Εργασίας, Αγορά, με βάση τα διεθνή κριτήρια και πρότυπα και υλοποιείται από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με το Business in the Community (BITC).

Η φετινή διάκριση κατατάσσει ακόμα πιο ψηλά την εταιρεία, καθώς φέτος ανέβηκε «κατηγορία», έχοντας ήδη καταλάβει –το 2009- την υψηλότερη διάκριση για την Ελλάδα (Silver), στον 1ο Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής ευθύνης, CR Index.

Η τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Απριλίου. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον κύριος Δημήτρης Βιδάκης, ο οποίος δήλωσε «Υπερηφάνεια, χαρά, ηθική καταξίωση, έμπνευση και δύναμη για περαιτέρω έργο και αναγνώριση, είναι τα συναισθήματα που αισθανόμαστε στην Coca-Cola Τρία Έψιλον για τη σημερινή διάκριση. Τόσο το σημερινό βραβείο, όσο και η πρόσφατη διάκριση με την 1η θέση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2010, απλά επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν το motto μας ότι «βιώσιμη ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς τη φροντίδα για τους Εργαζομένους, την προστασία του Περιβάλλον, τη συνεισφορά στην υπεύθυνη λειτουργία της Αγοράς και τη στήριξη των Κοινωνιών στις οποίες λειτουργούμε».

euro2day.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr