http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::στο eatcrete.com::ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΕΤΡΟΜΥΛΟ”!!!

Ο Πετρόμυλος-Το Παξιμάδι της Κατοχής- Βιολογικό από Χαρούπι–700/800γρ

http://www.eatcrete.com/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=Petromylos__Ston_4b3e486de3f76.jpg&newxsize=155&newysize=155&fileout=


Το Κρητικό παξιμάδι μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα παλαιότερα «τυποποιημένα» προϊόντα διατροφής. Ήδη από τα χρόνια της Ενετοκρατίας Κρητικοί φούρνοι παρασκεύαζαν εξαιρετικής ποιότητας παξιμάδι για να καλύψουν τις ανάγκες των ναυτικών.

Το αρτοποιείο «Ο Πετρόμυλος», ακολουθώντας παλιές παραδοσιακές συνταγές που μας γυρίζουν πίσω ένα αιώνα, δημιούργησε το μοναδικό, πιστοποιημένο βιολογικό «παξιμάδι της κατοχής» συνδυάζοντας το χαρούπι με την βρώμη και το κριθάρι, στοιχεία ιδιαίτερα ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Πιστοποιημένο βιολογικό από την ΔΗΩ.

Το Χαρούπι είναι εξαιρετικά θρεπτικό μιας και περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Α, βιταμίνη D, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, πυρίτιο, σίδηρο, ιχνοστοιχεία και τριπλάσια ποσότητα ασβεστίου από το γάλα. Επίσης, το χαρούπι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και είναι ένα υγιεινό γλυκαντικό με γεύση σοκολάτας.

Το Κριθάρι ανήκει στην οικογένεια των σιτηρών με άφθονο άμυλο. Έρευνες έχουν δείξει ότι μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης LDL, προστατεύοντας έτσι την καρδιά.

Η βρώμη είναι δημητριακό που δυναμώνει το νευρικό σύστημα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας μεταλλικών αλάτων και βιταμινών, καθώς και πολύτιμων ιχνοστοιχείων. Όπως το κοβάλτιο και ο ψευδάργυρος. Άριστη επιλογή για πρωινό, κρατάει μακριά το συναίσθημα της πείνας σχεδόν μέχρι το μεσημέρι.

Ο Πετρόμυλος-Βιολογικό Παξιμάδι Βρώμης (χωρίς αλάτι) - 700/800γρ


http://www.eatcrete.com/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=Petromylos__Ston_4b3e4d8d9342a.jpg&newxsize=155&newysize=155&fileout=


Η ανακάλυψη μετά από κλινικές έρευνες ότι η βρώμη μειώνει τις ποσότητες της κακής χοληστερόλης LDL στο αίμα την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Οι ίνες της βρώμης κάνουν πολύ καλό στο πεπτικό σύστημα και προστατεύουν από τον καρκίνο εντέρου. Επίσης μειώνουν την χοληστερίνη του αίματος και κατεβάζουν την υψηλή πίεση. Η βρώμη δρα ρυθμιστικά στις ορμόνες του σώματος και ιδιαίτερα στις γενετικές καθώς και στις ορμόνες θυρεοειδούς και μ’ αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα εκδήλωσης ορμονικών και γυναικολογικών προβλημάτων όπως ο καρκίνος του στήθους. Ακόμη χαμηλώνει το σάκχαρο στο αίμα, γι’ αυτό είναι κατάλληλη τροφή για διαβητικούς.

Το αρτοποιείο «Ο Πετρόμυλος» δημιούργησε ένα πεντανόστημο και υγιεινό βιολογικό παξιμάδι βρώμης χωρίς αλάτι. Πιστοποιημένο βιολογικό από την ΔΗΩ.

Βιολογικό Παξιμαδάκι Ολικής Αλέσεως Κριθαρένιο - 300/400γρ

Ένα πεντανόστημο και υγιεινό βιολογικό παξιμαδάκι που όμοιο του δεν έχετε ξαναδοκιμάσει (παρά μόνο το αντίστοιχο από χαρούπι). Δημιουργία του αρτοποιείου “O Πετρόμυλος” και γνωστό ως “το παξιμαδάκι της κατοχής” περιέχει κριθαρένιο αλεύρι, χυμό πορτοκαλιού, ελαιόλαδο, σταφίδες, αμύγδαλα, σουσάμι, κανέλα και ζάχαρη. Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες, άνετα προσφέρεται με καφέ ή τσάι αλλά ακόμα και με λευκό ποτό όπως ρακή, τσίπουρο και βότκα. Πιστοποιημένο βιολογικό από την ΔΗΩ.

Σας προειδοποιούμε, αποκλείεται να φάτε μόνο ένα!!!

Βιολογικό Παξιμαδάκι από Χαρούπάλευρο - 300/400γρ


Ένα πεντανόστημο και υγιεινό βιολογικό παξιμαδάκι που όμοιο του δεν έχετε ξαναδοκιμάσει (παρά μόνο το αντίστοιχο κριθαρένιο ολικής αλέσεως). Δημιουργία του αρτοποιείου “O Πετρόμυλος” και γνωστό ως “το παξιμαδάκι της κατοχής” περιέχει χαρουπάλευρο, χυμό πορτοκαλιού, ελαιόλαδο, αλεύρι κριθαρένιο, σταφίδες, αμύγδαλα, σουσάμι, κανέλα και ζάχαρη. Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες, άνετα προσφέρεται με καφέ ή τσάι αλλά ακόμα και με λευκό ποτό όπως ρακή, τσίπουρο και βότκα. Πιστοποιημένο βιολογικό από την ΔΗΩ.

Σας προειδοποιούμε, αποκλείεται να φάτε μόνο ένα!!!

Βιολογικό Λαδοκούλουρο Ολικής Αλέσεως - 300/400γρ

http://www.eatcrete.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Organic_Whole_Gr_4b7a6d86df13e.jpg


Ένα καταπληκτικό, υγιεινό βιολογικό λαδοκούλουρο. Δημιουργία του αρτοποιείου “O Πετρόμυλος” περιέχει αλεύρι ολικής άλεσης (κριθαρένιο, σταρένιο, σικάλεως), χυμό πορτοκαλιού, ελαιόλαδο, σουσάμι, κανέλα, γαρίφαλο και ζάχαρη. Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες, άνετα προσφέρεται με καφέ ή τσάι χωρίς να είναι παραπάνω από ότι πρέπει γλυκό. Πιστοποιημένο βιολογικό από την ΔΗΩ.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr