http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο της GlobalGAP

 
 
Για πρώτη φορά στις 11 και 12 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο της GlobalGAP, στο οποίο θα συζητηθεί όλη η πορεία των προηγούμενων ετών του πρωτόκολλου Ορθής Καλλιεργητικής Πρακτικής και θα σχεδιασθεί η εξέλιξη του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνέσμου INCOFRUIT - HELLAS, κ. Γεώργιου Φραγκίστα, για τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ειδικότερα τα νωπά φρούτα και λαχανικά  είναι μια χρυσή ευκαιρία για να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων, να παρουσιάσουν τις δυνατότητες τους και να αποδείξουν τη δυναμική τους.
Με περισσότερους από 12.000 πιστοποιημένους παραγωγούς κατά GlobalGAP η Ελλάδα ανήκει στις σημαντικότερες παραγωγούς χώρες πιστοποιημένων φρέσκων φρούτων και κηπευτικών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στην Αθήνα τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων από τις προηγούμενες προσυνεδριάσεις του tour2009 (Kuala Lumpur, Nairobi, Montevideo και Whasington DC) θα συζητηθούν ώστε να προωθηθούν στις επιτροπές αναβάθμισης του GlobalGAP. π.χ. εξελίξεις όπως η συνεργασία με την WWF, για την πιστοποίηση στην ιχθυοκαλλιέργεια και η ιχνηλασιμότητα στο πεδίο κτηνοτροφίας θα βρεθούν στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων
Οι πελάτες - αγοραστές των οπωροκηπευτικών θα είναι όλοι στο συνέδριο με την διατύπωση της προσέγγιση τους ως προς την ποιότητα, δηλαδή οι μεγαλύτερες αλυσίδες super market της Ευρώπης που θα συμμετέχουν για να παρουσιάσουν τις εξελίξεις στο παγκόσμιο εμπόριο.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο συνέδριο της GlobalGAP στην Αθήνα μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα www.tour2009.org για την εγγραφή τους.

paseges.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr