http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Πρόσκληση σε πάρτι



Το Σάββατο 23 Ιουνίου είστε καλεσμένοι μας!
Για άλλη μια χρονιά διοργανώνουμε την καλοκαιρινή μας γιορτή με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο και την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, θέλοντας να απολαύσουμε το κρασί με μουσική και πολύ χορό.
Οι πόρτες του οινοποιείου της Στροφιλιάς θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και μέχρι τις 10 το βράδυ τα κρασιά της εταιρείας θα είναι στη διάθεσή σας για να τα δοκιμάσετε, να τα γνωρίσετε και να τα απολαύσετε. Παράλληλα θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές.
Στις 10μμ η γευστική δοκιμή θα παραχωρήσει τον πρώτο ρόλο στη μουσική και στο χορό, και το
πάρτι θα αρχίσει. Ελπίζουμε να έχετε κέφι να μείνετε μαζί μας ως αργά!
Δείτε πως θα έρθετε.
Για περισσότερες πληροφορίες: 22910-41650
Διαβάστε λίγα λόγια για το πάρτι και στο blog μας.
Εικαστική Έκθεση “Οινοποιείο”
Το Μάιο διοργανώσαμε μαζί με τη Λουίζα Καλλιγά και υπό την επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού την εικαστική έκθεση “Οινοποιείο” στο Lemos Center στο Κολωνάκι, στηρίζοντας το έργο της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ). Τόσο η έκθεση όσο και οι παράλληλες εκδηλώσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον σας και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.
Καθώς προετοιμάζαμε την έκθεση αισθανθήκαμε πολλές φορές πως αφιερωνόμαστε σε μία ενέργεια που ίσως είναι πολυτέλεια αυτή την εποχή. Επειμείναμε όμως και με χαρά διαπιστώσαμε πως η τέχνη και το κρασί προσφέρουν διεξόδους σε εμάς αλλά και σε εσάς. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε όμορφα πράγματα και ελπίζουμε να σας έχουμε μαζί μας.
Δείτε στο blog μας την ανάρτηση για τα εγκαίνια

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr