http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::kariera.gr news:: To fandb_gr στις ημέρες καριέρας Θεσσαλονίκης 2010!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgM4J56w-u6IPqDpDZkfsOHb9BBkDQFZ1XHp5K4xi21Fx0oHwKJ8zP8KncoqUXEojDbKzqA83smL8Tu0fBtzt17lPx83A__13uY3iC4huFiGK6iiY2qGEybFmsgvrrpT2mBNtWdQlkuExU/s760/kariera+f%26B.png



Το foodandbeverage-gr.blogspot.com βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στις ημέρες καριέρας Θεσσαλονίκης 2010. Η απουσία των εταιρειών ήταν αισθητή, ωστόσο δεν έλειπαν οι Υποψήφιοι εργαζόμενοι, οι οποίοι κατέκλυσαν κατα εκατοντάδες την Αποθήκη Γ' του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιούνταν η έκθεση. Στις ημέρες καριέρας συμμετείχαν συνολικά 12 εταιρείες, εκ των οποίων οι δυο ήταν από τον κλάδο μας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν παράλληλες εκδηλώσεις από τον κ. Κώστα Στάμκο-Bussines Seminars, τις Ξένες γλώσσες Assos και την εξαιρετικά ευγενική παρουσία της κ. Μαρίας Παφιώλη από μια ανερχόμενη εταιρεία συμβούλων της CV experts.

Tον κλάδο μας εκπροσώπησαν η Coca - Cola 3E και η Lidl...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBfjl2R-9VYBDReZtiNZItLv-XEwj__1uaiddhZ9kYruNQ681-Ho6iqb2bK_xtRMkftVpWuaOa7m3QFyVMxCRGIqZHSs5Qyw_5SvucUDGJ4BeTJqLASKFSq4zy6D_1dVx2uNSFFDlB0-k/s240/3e.jpghttp://www.lidl-fotos.com/imgs/logo.png

Aίσθηση προκάλεσε η αθρόα προσέλευση Υποψήφιων εργαζομένων στο περίπτερο της Coca-Cola 3E, στο οποίο οι ουρές νέων ανθρώπων για να αφήσουν κάποιο βιογραφικό σημείωμα ήταν χωρίς υπερβολή τεράστιες!!! Παρόλο αυτά η εταιρεία ήταν εκεί περισσότερο για να υποστηρίξει το έμμεσο marketing παρά για την αναζήτηση Υποψήφιων εργαζομένων...

Οι ηλικίες που προσήλθαν στο χώρο της έκθεσης ήταν κατ΄εκτίμηση από 22-55 ετών, άνδρες και γυναίκες. Ενώ, τον ξενοδοχειακό κλάδο εκπροσώπησε μόνο μία εταιρεία, η ξενοδοχειακή οικογένεια της Pap Corp, με τρία ξενοδοχεία στη Χαλκιδική και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, η εξαιρετική παρουσία της εταιρείας CV experts, η οποία προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους Υποψήφιους εργαζόμενους, για τις απλές αλλά καθοριστικές συμβουλές της κ. Μ. Παφιώλη όσον αναφορά τη σύνταξη του Βιογραφικού Σημειώματος.

Η μικρή συμμετοχή των εταιρειών στις Ημέρες Καριέρας -σε σχέση με το παρελθόν- ήταν ενδεικτική της κρίσης που περνούν όλοι οι κλάδοι.

Όπως και να έχει πολλά συγχαρητήρια στο kariera.gr...

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr