http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::beer news:: Η Μπίρα Mythos στην Αυστραλία!!!

Συνεργασία της Μύθος Ζυθοποιία με την Premium Beverages Ltd.

http://www.mythosbrewery.gr/assets/media/Home/HomeLogoGR.gif

Η Μύθος Ζυθοποιία προχώρησε σε συνεργασία με την αυστραλιανή εταιρεία Premium Beverages Ltd, η οποία από την 1η Απριλίου θα εισάγει και θα διανέμει την μπύρα Mythos στην αγορά της Αυστραλίας.

Με αυτή τη συνεργασία, η Μύθος Ζυθοποιία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά της Αυστραλίας ενώ η Premium Beverages Ltd θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές της στον τομέα της premium μπίρας.

Ο CEO της Μύθος Ζυθοποιία, Soren Brinck δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την Premium Beverages Ltd δεδομένου ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τις premium μπίρες. Οι πωλήσεις της εταιρείας τα τελευταία 4 χρόνια είναι θεαματικές και για τη Μύθος Ζυθοποιία αυτή η συνεργασία είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων στις διεθνείς αγορές».

Ο Bruce Siney, Διευθύνων Σύμβουλος της Premium Beverages δήλωσε: «Με τη μπίρα Mythos στο portfolio μας αποκτάμε ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα, με το οποίο θα αξιοποιήσουμε ακόμα καλύτερα τις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται στην αγορά. Θα παρέχουμε ακόμα πιο δυναμικές προτάσεις για τον πελάτη μας αλλά και για τον καταναλωτή».

Marketing Week Online( 23 Μαρτίου 2010)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr