http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::Agro Quality Festival:: Αγροτικό χωριό στην Αθήνα . Γεύσεις και άρωμα της Ελληνικής γής.

Aυτή την Πρωτομαγιά η ελληνική ύπαιθρος έρχεται στο κέντρο της Αθήνας.
Το
«Agro Quality Festival», θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου 2010, με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του....... Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) στον ομώνυμο χώρο.

Το Φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έχει σκοπό την προβολή και προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της ελληνικής γης στο δίκτυο των επαγγελματιών της διατροφής, τους εμπορικούς ακολούθους των Πρεσβειών αλλά και στους καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν αγνά ποιοτικά προϊόντα αλλά και να περιηγηθούν στο Αγροτικό Χωριό γνωρίζοντας τη διαδικασία παραγωγής μιας σειράς αγροτικών προϊόντων μέσα από τη λειτουργία του Παραδοσιακού Ελαιοτριβείου, του Τυροκομείου, του Μελισσοκομείου, των Ρακοκάζανων και του Μύλου.
Στο
«Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας», θα συζητηθεί το μείζον θέμα της προώθησης-δικτύωσης των ελληνικών προϊόντων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Παράλληλα, θα γίνει μεγάλο αφιέρωμα στην
Κρητική Διατροφή, καθώς σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ γυναίκες από όλη την Ελλάδα θα μαγειρεύουν και θα προσφέρουν λιχουδιές εμπνευσμένες κυρίως από την Κρήτη που φέτος θα είναι η τιμώμενη Περιφέρεια.

Επαγγελματίες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν
ξεχωριστές Γαστρονομικές προτάσεις από τις σχολές Le Monde, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μαγειρική τέχνη.
Η κατασκευή του
Μαγιάτικου Στεφανιού την Πρωτομαγιά και τα bartender shows θα δώσουν μια ψυχαγωγική διάσταση στο Φεστιβάλ και θα ολοκληρώσουν ευχάριστα το τετραήμερο ταξίδι σε γεύσεις και εικόνες από όλη την Ελλάδα.

Στην «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», συμμετέχουν Δημόσιοι Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Περιφέρειες, Νομαρχίες, Επαγγελματίες του Αγροτουρισμού, Καταστήματα Βιολογικών Προϊόντων, Γυναικείοι & Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Εταιρείες Πιστοποίησης & Ελέγχου, Εταιρείες Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων και Γενικοί Εκθέτες που σχετίζονται με την παραγωγή ή εμπορία αγροτικών προϊόντων.
Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι 3€
Οι ώρες και ημέρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι:
Πέμπτη 29 Απριλίου, 17:00-22:00, Παρασκευή 30 Απριλίου, 12:00-22:00

Σάββατο 1 Μαΐου, 10:00-22:00, Κυριακή 2 Μαΐου, 10:00-21:00
Για πληροφορίες

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΤΗΛ: 210 36.10.265, 36.22.205 / FAX: 210 26.10.276

E-mail: info@eosp.eu, www.agroqualityfestival.gr

Πηγή: agroschannel.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr