http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::f&b news:: 3Ε: Πρωτιά στο διαγωνισμό "Best Workplaces 2010"

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/hellenic_cocacola180-01_54926_196035.jpg
Πρώτη αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στον ετήσιο διαγωνισμό Best Workplaces 2010, στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε, για 8η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School.

Η αξιολόγηση των εταιρειών βασίσθηκε κατά τα δύο τρίτα στη γνώμη των ίδιων των εργαζόμενων οι οποίοι αξιολόγησαν το εργασιακό τους περιβάλλον με τη συμπλήρωση σχετικών ερωτηματολογίων και κατά το ένα τρίτο στις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε εταιρεία σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Κάθε πρωτιά είναι σημαντική, αλλά όταν η διάκριση προέρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους της, μας γεμίζει ιδιαίτερη υπερηφάνεια. Και όταν η επιβράβευση έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, η υπερηφάνεια ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στο πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Υπευθυνότητας», αναφέρει ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος και η συμμετοχή και ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελούν βασικούς άξονες της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας. Ενδεικτικές είναι οι ακόλουθες πρωτοβουλίες που έχει λάβει η εταιρεία.

Πηγή: euro2day.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr