http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::Coca-Cola news:: Coca Cola: Εγκαίνια μονάδας συμπαραγωγής

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/hellenic_cocacola180-01_54926_196035.jpg 
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανακοίνωσε την έναρξη μιας πρωτοποριακής πρωτοβουλίας ανανεώσιμης ενέργειας που περιλαμβάνει την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών στις οροφές όλων των εργοστασίων εμφιάλωσής της στην Ιταλία.
Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια ενός συστήματος συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας (ΣΗΘ*) στο εργοστάσιο παραγωγής της περιοχής Nogara, κοντά στην πόλη Verona της Ιταλίας.
Η εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών και η εφαρμογή της τεχνολογίας ΣΗΘ πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ContourGlobal, έναν διεθνή πάροχο ενεργειακά αποδοτικών λύσεων.
Οι ηλιακοί συλλέκτες οροφής θα έχουν συνολική εγκατεστημένη ισχύ 10 μεγαβάτ (ή 75 εκατομμύρια κιλοβατώρες). Χάρη στην ισχύ ΣΗΘ που παράγεται στο εργοστάσιο στη Nogara, ο ρυθμός αποδοτικότητας του εργοστασίου ανήλθε στο 83% και οι εκπομπές CO2 μειώθηκαν κατά 66%.
«Η απόφαση να προσθέσουμε ηλιακούς συλλέκτες στις οροφές των εργοστασίων μας εντείνει τις προσπάθειές μας για μείωση των εκπομπών CO2 που προκύπτουν από την επιτυχή εφαρμογή της τεχνολογίας ΣΗΘ», δηλώνει ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον. «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εκφράζουν τη σταθερή δέσμευσή μας στις επιχειρήσεις μας στην Ιταλία, καθώς και στην επιδίωξη βιώσιμης ανάπτυξης σε κάθε μία από τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε». 
euro2day.gr 

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr