http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Άρωμα φύσης και γεύσης από την παράδοση στο HOTEL HELMOS KALAVRITA!

http://www.hotelhelmos.gr/img/logo90.jpg

Βελτιώσετε την πνευματική και σωματική σας υγεία. Στο HΟΤΕL HELMOS KALAVRITA σας περιποιούμαστε και σας καλομαθαίνουμε!

Ξυπνήστε από τα κελαιδίσματα των πουλιών και ανοίξτε το παράθυρό σας για να εισπνεύσετε το οξυγόνο και τη φρεσκάδα του βουνού. Απολαύστε ένα σπιτικό πρωινό φτιαγμένο με παραδοσιακά προϊόντα από την περιοχή. Το HOTEL HELMOS KALAVRITA, έχει επιλέξει τοπικούς παραγωγούς και προμηθεύεται καθημερινά εκλεκτά υλικά για την προετοιμασία του πρωινού και των γευμάτων που προσφέρει στους φιλοξενούμενους του. Δοκιμάστε στο πρωινό σας ψωμί από τον παραδοσιακό φούρνο των Καλαβρύτων και μέλι ελάτης από τον Χελμό. Συνεχίστε με ντόπιο γιαούρτι μαζί με φρέσκα φρούτα ή με ροδοζάχαρη, το φημισμένο γλυκό τριαντάφυλλο που φτιάχνεται με τον παλιό τρόπο στο Σπεπαστό Καλαβρύτων. Γευθείτε την νοστιμότατη φέτα Καλαβρύτων καθώς και άλλα Ελληνικά τυριά όπως μανούρι, γραβιέρα και κασέρι. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε λουκουμάδες με μέλι και κανέλλα.

Έτοιμοι για εξόρμηση στη φύση των Καλαβρύτων; Οι επιλογές είναι πολλές. Πεζοπορία στις γραμμές του τραίνου στον Βουραϊκό, ποδήλατο στους πρόποδες του Χελμού, βόλτα στο τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος», επίσκεψη στις Μονές Αγίας Λαύρας και Μεγάλου Σπηλαίου, μαγικό ταξίδι με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο αλλά και δραστηριότητες όπως rafting, lake kayak, river trekking, jeep safari & τοξοβολία.

Το απόγευμα χαλαρώστε στο ξενοδοχείο και γλυκαθείτε με μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού από το Γυναικείο Συνεταιρισμό Αιγείρας αλλά και δροσερό γιαούρτι από το Σκεπαστό. Ζητήστε τάρτα νόνα, μηλόπιτα, brownies και άλλα γλυκά φτιαγμένα από τα χέρια της μαγείρισσας του εστιατορίου του HOTEL HELMOS KALAVRITA.

Το βράδυ δοκιμάστε εκλεκτό κρασί από τα οινοποιεία της αμπελουργικής ζώνης της Αιγειάλιας στο μπαρ Neve Blu που είναι διακοσμημένο με πίνακες του «Λογό».

Ζήστε το όνειρο από 56€ για δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Κρατήσεις στο www.hotelhelmos.gr, τηλ. 26920 29222.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr