http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

H γαστρονομία είναι το σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης του Istion Club στη Χαλκιδική

http://www.istionclub.gr/images/logo.png

Το νέο 5* resort Ιstion Club του ομίλου PORTES HOTELS, είναι το σημείο απόλαυσης για τους λάτρεις της γεύσης, της δημιουργικής κουζίνας, του κρασιού. Ο executive chef του ξενοδοχείου Nίκος Στριλιγκάς ταξιδεύει τους επισκέπτες με εδέσματα από την ελληνική κουζίνα με μεσογειακές νότες.

Ο Nίκος Στριλιγκάς και η ομάδα του μαγειρεύουν με μεράκι και μας ταξιδεύουν στο ελληνικό καθημερινό τραπέζι σε περασμένες δεκαετίες. Ιδιαίτερες γεύσεις που απολαμβάνετε στο Istion Club είναι τυρόψωμο, ελιόψωμο, χειροποίητο παστέλι, φλωρεντίνες, μαρμελάδες από μικρούς συνεταιρισμούς, αρτοσκευάσματα από τον παραδοσιακό φούρνο του Αγ. Μάμα στα Μουδανιά. Πολλές από τις συνταγές είναι από την τοπική κουζίνα και άλλες με θαλασσινά, μύδια, γαρίδες αλλά και μεζέδες. Και στα 2 εστιατόρια του ξενοδοχείου, το κεντρικό και το a la carte, έχει επιλεγεί μια μεγάλη κάρτα κρασιών, από όλη την Ελλάδα και κυρίως από τη Βόρειο Ελλάδα. Ο Chef δημιουργεί πιάτα που αντιπροσωπεύουν τις γεύσεις όλης της χώρας και θέλει να μυήσει τον επισκέπτη του Istion Club, μέσα στο μικρό διάστημα των διακοπών του, στον ελληνικό τρόπο διατροφής και την κουλτούρα.

Το Istion Club υποδέχεται πελάτες από όλη την Ευρώπη και προσφέρει ημιδιατροφή αλλά και ολοκληρωμένο πακέτο γευμάτων και ποτών στα μπαρ. Με την ποικιλία και την ποιότητα του φαγητού, τις θεματικές βραδιές και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις δέχεται εξαιρετικές κριτικές. Χρησιμοποιούνται ως βασικά υλικά, πολλά φρέσκα λαχανικά, ελληνικά προϊόντα, μπαχαρικά και μυρωδικά, σάλτσες από φρέσκια ντομάτα που κάνουν τη διαφορά και δίνουν καθαρές γεύσεις.

Εμπειρία μοναστηριακού δείπνου στο Istion Club

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, ο Μοναχός Επιφάνειος Μυλοποταμινός από το Άγιο Όρος, μαγείρεψε παρουσία των προσκεκλημένων ένα εξαιρετικό μοναστηριακό δείπνο υπό το φως των κεριών και τους ήχους βυζαντινών ύμνων. Στο μενού ξεχώριζε η Αγιορείτικη ψαρόσουπα, η πράσινη σαλάτα με το καβουρντισμένο σουσάμι, ο φρέσκος μπακαλιάρος με κολοκυθάκια σε λευκή σάλτσα, ο Αγιορείτικος ροφός σε κόκκινη σάλτσα και ο σιμιγδαλένιος χαλβάς. Τα διαφορετικά πιάτα του μοναστηριακού δείπνου που ετοίμασε ο Μοναχός Επιφάνειος, συνοδεύτηκαν με μια επιλογή από 4 εκλεκτά κρασιά ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ που παράγονται από τους αμπελώνες του Αγίου Όρους και εμφιαλώνονται από τους Μοναχούς.

Για όλη την καλοκαιρινή σεζόν, το Istion Club επιφυλάξει παρόμοιες εμπειρίες γεύσης και εκπλήξεις για τους φιλοξενούμενους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τον όμιλο PORTES - ISTION CLUB & SPA, μπορείτε να επικοινωνήσετε: “my publics”, κα. Μαρία Παπάζογλου, e-mail: mp@mypublics.com, Ελευθ. Βενιζέλου 235, 175 63 Π. Φάληρο, τηλ.: 210 9356693, κιν.: 6974 727365

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr