http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food news::Ζωηρό ενδιαφέρον Ευρωπαίων για τη Fresh Farm

ImageΠολλές αντιπροσωπείες από ευρωπαϊκές χώρες επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΕΥΡΩΦΑΡΜ ΑΕ και τους οπωρώνες της περιοχής, ενόψει της συνεργασίας τους με την Fresh Farm. Πράγματι, το διάστημα από 16 έως και 20 Μαΐου, επισκέφθηκαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Fresh Farm, οι εκπρόσωποι της εταιρείας UMS Industry & Food Ltd κ.κ. Uri Shalev και Erez Shalev, αλλά και της εταιρείας ANECOOP, κ.κ. Diego Gimenez και Anna Wrzyszcz.

Οι επισκέπτες εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον για την αγορά επιτραπέζιων ροδάκινων, νεκταρινιών, κερασιών, βερίκοκων και όλων των άλλων φρούτων αλλά και λαχανικών. Οι γεωπόνοι της ΕΥΡΩΦΑΡΜ ΑΕ είχαν την ευκαιρία να τους παρουσιάσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας και να τους ξεναγήσουν στις περιοχές Κουλούρας, Βέροιας, Νάουσας, Έδεσσας και Αριδαίας, όπου βρίσκονται οι σύγχρονοι οπωρώνες των συνεργατών και μελών των ομάδων της Fresh Farm.
Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση, την τάξη και τον επαγγελματισμό τόσο των ομάδων παραγωγών της Fresh Farm, όσο και των οπωρώνων δενδροκαλλιεργητών της περιφέρειας μας.
Στις συζητήσεις που έγιναν με τα στελέχη της Fresh Farm και τους παραγωγούς, δόθηκαν εξηγήσεις για την σημασία της ποιότητας των προϊόντων αλλά και για την σημασία της πιστής εφαρμογής του συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (GlobalGap), η οποία διασφαλίζει τόσο την ποιότητα όσο και την ασφάλεια των φρούτων, παρέχοντας προστασία στον αγρότη, στον καταναλωτή και στο ίδιο το περιβάλλον.
Όλα τα προϊόντα που θα εξαχθούν από την Fresh Farm, θα προέρχονται από επιλεγμένους παραγωγούς και οπωρώνες. Οι 32 γεωπόνοι της ΕΥΡΩΦΑΡΜ ΑΕ και των υπολοίπων εταιρειών του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ, είναι στην πλήρη διάθεση των παραγωγών για την διασφάλιση της άριστης ποιότητας που απαιτούν οι Ευρωπαϊκές αγορές.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 23330/53015 begin_of_the_skype_highlighting 23330/53015 end_of_the_skype_highlighting ή με e-mail στο info@freshfarm.gr.
agronews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr