http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::beer news:: H Amstel υποστηρίζει το Perform in Art

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMp81rej4xvJWOLZwhWt1HElFrsUb7PjY6cWFrB-PFuzh2dhUubKmD1ulkb52e8-BlZmf7DWQssvaS_yw70x_meQeYhl4y6hOkok_CSmpxCi6ZkaImj462QqCUybgWhB2MNCmFPmWOtRA/s400/amstel.jpg

H Amstel υποστηρίζει το Perform in Art, μία καινοτόμα ενέργεια που στηρίζει τη σύγχρονη θεατρική παραγωγή και δημιουργήθηκε από την ανάγκη της εγχώριας καλλιτεχνικής παραγωγής για προβολή και ανάδειξη αξιόλογων θεατρικών παραστάσεων, νέων καλλιτεχνικών ομάδων.

Μέσω του Perform in Art θα ενισχυθεί η επικοινωνία και η προβολή των συμμετεχόντων μέσα από ένα πακέτο επικοινωνιακών υλικών (συνεντεύξεις, βίντεο, κ.α.), ενώ παράλληλα τους παρέχεται ειδικός χώρος για τις πρόβες τους αλλά και η δυνατότητα προώθησης της δουλειάς τους σε θεσμούς και φεστιβάλ του εξωτερικού. Στο τέλος του έτους, θα αναδειχθεί και ένας μεγάλος νικητής του Βραβείου Κοινού μέσω ψηφοφορίας. To Perform in Art αποτελεί θεσμό που στηρίζει και προάγει τη σύγχρονη ελληνική θεατρική παραγωγή με άξονες την καινοτομία και τον πειραματισμό. Στο πλαίσιο του Perform in Art θα λάβουν μέρος μέχρι το τέλος του 2010, 24 ομάδες/projects συνολικά. Στο site www.elculture.gr θα υπάρχει ψηφοφορία που θα αναδείξει την παράσταση που θα λάβει το Βραβείο Κοινού.

Marketing Week Online( 20 Μαΐου 2010)
marketingweek.gr
i

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr