http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food industry news::Συνεργασία της Nikas με τη L'Artigiano


Συνεργασία της Nikas με τη L'Artigiano

Η εταιρεία αλλαντικών Nikas συμφώνησε με την αλυσίδα καταστημάτων L’ Artigiano για την προμήθεια της τελευταίας με αλλαντικά Nikas.

Έτσι, στο εξής, τα αλλαντικά της εταιρείας θα συνοδεύουν όχι μόνο την ιταλική πίτσα αλλά και τις συνταγές της L’Artigiano. Όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Κολιούλης. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Nikas, «είναι μεγάλη η χαρά μας εν όψει αυτής της συμφωνίας, καθώς οι κοινοί οραματισμοί και αξίες της Nikas και της L’ Artigiano δεν μπορούν παρά να αποτελέσουν τον καλύτερο οιωνό για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα». Από την πλευρά του, ο Χρήστος Βιτσικάνος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της L’ Artigiano, ανέφερε:

«Η προσεκτική επιλογή των καλύτερων συνεργατών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για την L’ Artigiano, καθώς εγγυάται την ποιότητα που αξίζει στους περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες μας. Στο όνομα της Nikas βρήκαμε ένα συνεργάτη που μοιράζεται το πάθος μας για διαρκή αναβάθμιση των προϊόντων και αυτό το γεγονός μας δίνει τη βεβαιότητα πως η σύμπραξή μας θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική».

Marketing Week Online( 21 Μαΐου 2010)
marketingweek.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr