http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::f&b news::O Christopher Delalonde Sommelier της χρονιάς

Ο Master Sommelier Cristopher Delalonde, ονομάστηκε Sommelier της χρονιάς μετά από ένα νευρικό τελικό στο Λονδίνο, την περασμένη Τετάρτη.
Ο Delalonde ( στο κέντρο της φωτογραφίας με τον Victor Lanson της εισαγωγικής First Drinks και τον Christian Holthausen της Piper Heidsieck)πρώην συνεργάτης του εστιατορίου του Λονδίνου The Square και τώρα μέρος της υπηρεσίας Sommelier εκατομμυριούχων της Sarment Wines, βούρκωσε την ώρα που δεχόταν το βραβείο του στο Westbury Hotel.
O 36χρονος έφτασε και πέρυσι στο τελικό, μαζί με όσους αντέξαν τον εξουθενωτικό διαγωνισμό, και επέστρεψε φέτος για να κερδίσει τον τίτλο.
Τον διαγωνισμό που οργανώνει η Ακαδημία Τροφίμων και Κρασιού και σπονσάρεται από τη σαμπάνια Piper Heidsieck, αποτελείται από μία σειρά περιφερειακών διαγωνισμών από τους οποίους βγαίνουν 15 ημιφιναλίστ.
Μετά από γραπτές απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με κάθε πτυχή του κρασιού, μπύρας και οινοπνευματωδών ποτών από κάθε περιοχή του κόσμου, τρεις ημιφιναλίστ αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν μία σειρά από υποχρεώσεις μπροστά σ΄ένα ακροατήριο από δεκάδες συναδέλφους. Η τελευταία διαδικασία ήταν, να γεμίσουν 16 ποτήρια σαμπάνιας από μία φιάλη σαμπάνιας magnum(1,5lt.) ακριβώς στο ίδιο επίπεδο, χωρίς να επιστρέψει για συμπλήρωμα σε κανένα ποτήρι και αφήνοντας το μπουκάλι άδειο.
Ο Delalonde ήταν ο άξιος νικητής,στη δεύτερη θέση ήταν ο Yohann Jousselin του the Vineyard στο Stockcross και στη τρίτη θέση ο Clement Robert του Summer Lodge Hotel στο Evershot.
Ο διαγωνισμός, στο 31ο έτος του, είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ένας από τους δυσκολότερους και πιο έγκυρους.

krasiagr.blogspot.com

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr