http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food industry news:: Επένδυση 2 εκ. ευρώ από την συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία «Τρίκκη»!!!


Eπενδυτικό projekt ύψους 2 εκατ. ευρώ υλοποιεί η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία των Τρικάλων «Τρίκκη», με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της και τη βελτίωση των γραμμών παραγωγής των προϊόντων της.

Ο εκσυγχρονισμός περιλαμβάνει τόσο κτηριακές εγκαταστάσεις όσο και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό καθιστώντας τη συνεταιριστική βιομηχανία γάλακτος μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες στον κλάδο της.

Στο πλαίσιο της επένδυσης έχουν ήδη ολοκληρωθεί σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας για τη συσκευασία γάλακτος, γιαούρτης και τυροκομικών προϊόντων.

Επιπροσθέτως, εργαστηριακός εξοπλισμός και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης κρίσιμων παραμέτρων της ασφάλειας των τροφίμων καθώς επίσης και ολοκληρωμένο σύστημα παραλαβής γάλακτος και διανομής.

Η «Τρίκκη» έχει, επίσης, επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό με ειδικούς επιστήμονες στον κλάδο των τροφίμων. Η επένδυση που υλοποιεί η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο χρηματοδότησης του αναπτυξιακού νόμου 3299.

Η γαλακτοβιομηχανία εμφιαλώνει περίπου 12.000 τόνους γάλα, αγελαδινό και γίδινο, ενώ το μερίδιο της αγοράς της στα Τρίκαλα φθάνει σχεδόν το 75% τόσο στο γάλα όσο και στα τυριά, ενώ στην Καστοριά εκτιμάται στο 50%.

Η εργοστασιακή μονάδα της συνεταιριστικής επιχείρησης «Τρίκκη», ελέγχεται κατά 85% από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, ενώ το υπόλοιπο 15% ανήκει στην ΕΑΣ Καρδίτσας. Το δίκτυο πωλήσεων των προϊόντων επεκτείνεται από τη Δυτική Θεσσαλία στη Λάρισα, τα Γρεβενά, την Αθήνα, αλλά και την Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Καστοριά κ.ά.

Στόχος της είναι η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας σε όλα τα στάδια λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ το εργοστάσιο επεξεργάζεται αποκλειστικά και μόνο γάλα της περιοχής, που συλλέγεται καθημερινά από σύγχρονες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες.

paseges.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr