http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::super market news:: H Lidl επεκτείνεται με καταστήματα γειτονιάς


Καταστήματα γειτονιάς ξεκινά να δημιουργεί η Lidl στην Ελλάδα πρωτοτυπώντας, σε σχέση με το μοντέλο ανάπτυξης που έχει ακολουθήσει σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες έχει επεκταθεί. Ειδικότερα, το πρώτο ανάλογο κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και θα υπάρξει ανάλογα σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Η Lidl δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματατος, όπως και σε όλο το δίκτυο της, να αγοράσουν προϊόντα, τόσο ιδιωτικής ετικέτας, όσο κι επώνυμα σε σταθερές τιμές, χωρίς το κόστος από την επιβάρυνση του ΦΠΑ.

Ακόμη, για τη σημερινή ημέρα των εγκαινίων και για 4 εβδομάδες θα ισχύουν προσφορές στο κατάστημα αυτό και ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αγοραστικών παροχών στους πελάτες με διανομή κουπονιών, δωρεάν καρότσι, κυνήγι θησαυρού, παιχνίδια για τα παιδιά, τροχό της τύχης και μεγάλη κλήρωση το Σάββατο 10 Απριλίου με πολλά δώρα.

Η Lidl εφαρμόζοντας στην στρατηγική της αρχές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, διαθέτει μέρος των εσόδων στην ένωση ΦΑΟΣ από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος με την αντίστοιχη σήμανση. Σκοπός της ένωσης είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών και η εξάλειψη των κινδύνων στα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Πηγή: marketingweek.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr