http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Το Φρέσκο Γάλα Κρίστης δίνει ως χορηγός, άλλη … γεύση στo Παγκύπριο Πρωτάθλημα Grassroots


Τριετής συμφωνία συνεργασίας με την ΚΟΠ

Το Φρέσκο Γάλα Κρίστης στηρίζει ως κύριος χορηγός το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Grassroots, ενέργεια που δίνει νόημα και περιεχόμενο στο «ευ ζην», που επιτυγχάνεται με υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα, όπως το Φρέσκο Γάλα Κρίστης, καθώς και άθληση.
Με βάση την τριετή συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την ΚΟΠ, το αναδιοργανωμένο από φέτος πάνω σε νέα δομή και αξίες τουρνουά, θα μετονομαστεί σε «Παγκύπριο Πρωτάθλημα Grassroots Γάλα Κρίστης». Στο πρωτάθλημα αυτό θα συμμετέχουν περίπου 4.300 παιδιά, ηλικίας 7- 12 χρόνων, που είναι και ρεκόρ συμμετοχών.
Το Φρέσκο Γάλα Κρίστης, επενδύοντας στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, στηρίζει σημαντικές προσπάθειες που αφορούν τα παιδιά. Αξίες όπως υγεία και υγιής απασχόληση, σωματική ανάπτυξη και βελτίωση, ανεκτικότητα, αυτοσεβασμός και κυρίως αλληλοσεβασμός, είναι αξίες οι οποίες πρέπει να γίνουν οι βάσεις για νέους με θετική στάση ζωής και εστίαση στον αθλητισμό.
Σε σχετικές δηλώσεις του, ο κ. Χρίστος Λοϊζίδης, εκπροσωπώντας το Φρέσκο Γάλα Κρίστης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η απόφαση μας, να στηρίξουμε τον θεσμό, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ, δεν ήταν δύσκολη γιατί οι αρχές και οι αξίες του ποδοσφαιρικού αυτού τουρνουά συνάδουν με τη δική μας φιλοσοφία, ως εταιρεία. Πιστεύουμε ότι με τη στήριξη μας αυτή, συμβάλλουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου με την παραγωγή σωστών αθλητών που θα στελεχώσουν μελλοντικά τις κυπριακές ομάδες και τις εθνικές μας, και τη δημιουργία μιας νέας γενιάς φιλάθλων με σωστά αθλητικά πρότυπα, κριτήρια και αρχές».

SIGMALIVE.COM

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr