http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Παράνομο εμφιαλωτήριο παρασκεύαζε ποτά- «μπόμπες»


Παράνομο εμφιαλωτήριο παρασκεύαζε ποτά- «μπόμπες»

του Μανώλη Βάια  

Ένα  παλιό νυχτερινό κέντρο που δεν λειτουργεί πλέον, ήταν το «άντρο» σπείρας λαθρεμπόρων που πλημμύριζαν τα κέντρα διασκέδασης και ολόκληρη την αγορά της Δράμας με επικίνδυνα για την υγεία ποτά- «μπόμπες»!
Το  παράνομο παρασκευαστήριο αλκοολούχων ποτών εντοπίστηκε χάρη σε πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δράμας, οι οποίοι έστησαν επιχείρηση για να αιφνιδιάσουν τους λαθρεμπόρους. Την κατάλληλη στιγμή, έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν Έλληνα και δύο αλλοδαπούς από την Βουλγαρία, οι οποίοι νόθευαν, εμφιάλωναν και συσκεύαζαν τα παράνομα ποτά.
Στο  εμφιαλωτήριο κατασχέθηκαν 317 μπουκάλια ουίσκι με τα εμπορικά σήματα δύο γνωστών εταιρειών και μεγάλες ποσότητες ουίσκι χύμα, το οποίο είχε παρασκευαστεί με άνυδρη αλκοόλη η οποία επίσης βρέθηκε εκεί. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη μια μηχανή εμφιάλωσης, έναν αεροσυμπιεστή, έναν αναδευτήρα μείγματος και δεκάδες στόμια ασφαλείας και καπάκια μπουκαλιών, ετικέτες και χάρτινα κουτιά με τα εμπορικά σήματα από πέντε διαφορετικές μάρκες ουίσκι!
Οι τρεις  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  εισαγγελέα με τις κατηγορίες  της παράνομης παρασκευής αλκοολούχων ποτών και της λαθρεμπορίας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται υπό την εποπτεία του Τελωνείου Δράμας που είναι αρμόδιο για την υπόθεση.

www.protothema.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr