http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η CAIR τιμήθηκε για τα 80 χρόνια προσφοράς της



Η CAIR τιμήθηκε για τα 80 χρόνια  προσφοράς της

Η CAIR παρουσίασε Πανελλαδικά στην εκδήλωση «Αφρός & Φυσαλίδες 2009», το νέο αφρώδες ROSE

Η CAIR τιμήθηκε στην 14η πανελλαδική έκθεση κρασιού Oinotelia που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η έκθεση αποτελεί εκδήλωση πολιτισμού με επίκεντρο το ποιοτικό ελληνικό κρασί. Συμμετείχαν τριάντα επτά οινοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα και την επισκέφθηκαν πάνω από οκτώ χιλιάδες οινόφιλοι και επαγγελματίες του χώρου.

Η CAIR στα εγκαίνια της έκθεσης τιμήθηκε από τη διοργάνωση και από τον πρέσβη της Ιαπωνίας κο Takanori Kitamura για τα 80 χρόνια προσφοράς στην ανάπτυξη και προώθηση του Ποιοτικού Ελληνικού Κρασιού και τη συμβολή της στην αειφορική ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Τη διάκριση παρέλαβε ο πρόεδρος κος Βασίλης Σταυριανός και ο γενικός διευθυντής κος Αλέξανδρος Γλυνός. Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα με ιππότες, ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ που οργάνωσε η CAIR και άφησε άφωνους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες.
Επί πλέον η CAIR παρουσίασε Πανελλαδικά στην εκδήλωση «Αφρός & Φυσαλίδες 2009», το νέο αφρώδες ROSE, στο Ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα μια και οι σαμπάνιες και οι αφρώδεις οίνοι είναι συνυφασμένοι με γιορτινές και γενικότερα ιδιαίτερες στιγμές.
Γεύσεις 
Πολλοί οι επισκέπτες στο περίπτερο της CAIR που δοκίμασαν τις γεύσεις με φυσαλίδες από τα νέα αφρώδη της: VELVET 2002, ROSE RESERVE 1996, CAIR BRUT & DEMI SEC. Έμειναν ενθουσιασμένοι με την ποιότητα των προϊόντων και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία.
Τα ονομαστά εστιατόρια της Αθήνας ΣΠΟΝΔΗ & ΧΥΤΡΑ, επέλεξαν τη λευκή VELVET 2002 στη λίστα τους.
www.imerisia.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr