http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μπουκάλι κονιάκ αξίας 25.000 ευρώ!!!

Μια πρόσφατη δημοπρασία που έγινε στο Παρίσι για τους λάτρεις και τους γνώστες του κρασιού αποδεικνύει πως εκτός απο το ακριβό άρωμα, έτσι και το ακριβό (άρα και το ποιοτικό) ποτό, απο το μπουκάλι φαίνεται! Ένα και μοναδικό μπουκάλι παλιού κονιάκ "Clos du Griffier", με τιμή εκκίνησης τα 2.500 ευρώ, πουλήθηκε μέσα σε δύο λεπτά στην τιμή των 25.000 ευρώ κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας. Η εμφιάλωσή του έγινε το 1788, ένα χρόνο δηλαδή πριν ξεσπάσει η Γαλλική Επανάσταση, και ήταν ένας από τους "θησαυρούς" της κάβας του παριζιάνικου ρεστoράν υψηλής στάθμης "Τour D΄ Αrgent", το οποίο διαθέτει μια από τις καλύτερες κάβες στον κόσμο.
Προκειμένου να προχωρήσει στην καθιερωμένη ανανέωση της κάβας, η διεύθυνση έβγαλε σε δημοπρασία τη Δευτέρα και την Τρίτη 18.000 μπουκάλες κρασί, μοναδικής ποιότητας.
Αγοραστής της πολύτιμης μπουκάλας είναι ο Ραφαέλ Ζιερ, 38ετής Γάλλος που ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις στο Λονδίνο. Όπως δήλωσε, με τη χειρονομία αυτή αποσκοπούσε σε μια φιλανθρωπική πράξη, διότι το ποσόν από αυτή την αγορά του θα δοθεί από το εστιατόριο στην Ενωση Μικρών Πριγκίπων, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπληρώνει επιθυμίες βαριά άρρωστων παιδιών. Όσο για το ανυπέρβλητο περιεχόμενο, θα το απολαύσει μαζί με φίλους του.
Πηγή: www.express.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr