http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

«Λύση ανάγκης η αγορά ψωμιού από τα σούπερ -μάρκετ»

«Λύση ανάγκης αποτελεί η αγορά ψωμιού από τα σουπερ-μάρκετ» τονίζει με δηλώσεις του στον «Κ» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, κ. Μιχάλης Μούσιος. Όπως επισημαίνει ο κ. Μούσιος, τα αποτελέσματα δύο ερευνών που διενεργήθηκαν τα τελευταία χρόνια

«Λύση ανάγκης η αγορά ψωμιού από τα σούπερ -μάρκετ»
 καταδεικνύουν ότι η αγορά του καθημερινού άρτου από τα σούπερ-μάρκετ αποτελεί ιδιαίτερο συμβιβασμό του καταναλωτή, είτε όταν δεν υπάρχει ψωμί στο φούρνο της γειτονίας είτε όταν έχει κλείσει ο φούρνος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα τελευταία 10 χρόνια οι συνήθειες των καταναλωτών δεν έχουν επηρεαστεί στο παραμικρό από τη διάθεση αρτοπαρασκευασμάτων από τα σούπερ-μάρκετ, ενώ υποστηρίζει ότι ο νόμος 3526/07 που ισχύει από 01/01/2008 και αφορά στην αρτοποιία και στη διακίνηση του άρτου και των αρτοπαρασκευασμάτων καθώς και στο ζήτημα του bake off από σούπερ-μάρκετ και μεγάλες αρτοποιητικές μονάδες έθεσε κανόνες στην αγορά του άρτου και ευνόησε τον υγιή ανταγωνισμό, κανόνες που, ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις δεν εφαρμόζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα των προϊόντων αρτοποιίας bake off θα τεθεί υπό εξέταση από την κυβέρνηση στο άμεσο μέλλον, μετά την προειδοποιητική επιστολή της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο τέλος του προηγούμενου μήνα, που αφορούσε στην άρση των περιορισμών που θέτει ο νόμος 3526/07.

kosmoslarissa.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr