http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Λέσβος: Προϋποθέσεις οικονομικής ενίσχυσης για παραγωγούς τυριών.


Σύμφωνα με την ΚΥΑ 328609/28-09-09 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Τεύχος Β, αριθμός φύλλου 2117/30-09-09) θα δοθεί οικονομική ενίσχυση στο γάλα αιγοπροβάτων που προορίζεται μόνο για παραγωγή παραδοσιακών τυριών στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους.

Δύο είναι οι βασικές προϋποθέσεις:

α) Οι κτηνοτρόφοι να παραδίδουν το γάλα τους σε τυροκομεία που παράγουν παραδοσιακά τυριά π.χ Λαδοτύρι Μυτιλήνης, Καλαθάκι Λήμνου κτλ.

β) Να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής στο εν λόγω καθεστώς ενίσχυσης στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης στην ΕΑΣ Λήμνου-Λέσβου το έτος 2009.

Οι λεπτομέρειες εφαρμογής του παραπάνω μέτρου θα καθοριστούν με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


http://www.chiosnews.com/cn11120091136080.asp

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr