http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food news::Φθηνότερο ψωμί λόγω κρίσης απ’ τους αρτοποιούς

ImageΜε τιμή 50 λεπτά τη φρατζόλα (350 γραμμάρια) προτείνει στα μέλη της η Ομοσπονδία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων να πωλείται το ψωμί σε καθημερινή βάση σε μια προσπάθεια να δώσουν «ανάσα» στα νοικοκυριά που λόγω της κρίσης βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.

Η πρόταση έλαβε το πράσινο φως της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας και αφορά τα περισσότερα από τα 1500 σημεία πώλησης που υπάγονται στη δικαιοδοσία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για υποχρεωτική απόφαση και ο κάθε βιοτέχνης διατηρεί την ευχέρεια να διαμορφώνει την τιμολογιακή του πολιτική όπως επιθυμεί. Εκτιμάται, ωστόσο, από την Ομοσπονδία ότι πολλά μέλη της θα υιοθετήσουν την πρόταση.Η τιμή των 50 λεπτών θα ισχύει από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Η ακριβής ώρα λήξης της προσφοράς θα ορίζεται από τον κάθε αρτοποιό.

Σχόλιο ΟΑΕ

Η πρόταση για τη μείωση της τιμής του ψωμιού δεν προέρχεται από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, όπως σημειώνει η ίδια σε ανακοίνωσή της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η τιμή των αρτοπαρασκευασμάτων είναι ελεύθερη και την ευθύνη γι’ αυτή την έχει αποκλειστικά ο κάθε επιχειρηματίας αρτοποιός.

Η ομοσπονδία σημειώνει ότι η πρόταση έγινε από τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών και αφορά περίπου 40 σημεία πώλησης ψωμιού στο κέντρο της πρωτεύουσας ενώ σημειώνει ότι η γενική συνέλευση στην οποία τέθηκε το θέμα δεν ήταν της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος.
www.agronews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr