http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::bio news::Frigoglass: Βράβευση για οικολογικό προϊόν

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/frigoglass00.jpg

Η Frigoglass, ανακοίνωσε σήμερα ότι παρέλαβε το 2ο βραβείο Οικολογικού προϊόντος για την σειρά ψυγείων Ecocool, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ).

Με την απονομή του βραβείου Οικολογικού προϊόντος, αναγνωρίζεται η δέσμευση της Frigoglass σε πρακτικές και πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον και ειδικά η πρόσφατη δημιουργία της σειράς Ecocool, της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς οικολογικών ψυγείων. Αυτή η σειρά σχεδιάστηκε ώστε να μειώνει την επίδραση στο περιβάλλον σε επίπεδο εκπομπής αερίων και κατανάλωσης ενέργειας.

Το βραβείο αυτό εξασφαλίζει την δυνατότητα στην Frigoglass να διακριθεί στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2010, που θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουνίου 2010, στις Βρυξέλλες, κατά την διάρκεια της Πράσινης Εβδομάδας. Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον θεσμοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αποτελούν αναγνώριση για τις εταιρείες που υιοθετούν οικολογικά βιώσιμες πρακτικές. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν την καινοτομία του προϊόντος και την βιωσιμότητά του στο πλαίσιο του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της οικονομίας.
euro2day.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr