http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Θετικός απολογισμός για την Fix Hellas

 
Θετικός απολογισμός για την Fix Hellas
 
Τον περασμένο Απρίλιο, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επανακυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το πρώτο μπουκάλι της Fix Hellas, με αρχικό στόχο μερίδιο 5% σε βάθος πενταετίας ενώ λίγους μήνες μετά, το μερίδιο έχει ήδη φθάσει το 3%.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το καλοκαίρι η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη, που η παραγωγή του εργοστασίου κατάφερε να καλύψει μόλις το 20% της συνολικής ζήτησης, για τη συγκεκριμένη περίοδο. Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναμένει να «κλείσει» την τρέχουσα χρήση με κέρδη, εκτιμώντας ότι ο τζίρος της θα ανέλθει στο τέλος του 2010, σε περίπου 12,5 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση έχει ήδη δρομολογήσει νέα επένδυση για την επέκταση των εγκαταστάσεών της, λίγους
μόνο μήνες μετά την αρχική επένδυση των 16 εκατ. ευρώ, που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο. Το ύψος της νέας επένδυσης ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ και με την ολοκλήρωσή της, τον Απρίλιο του 2011, η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου αναμένεται να τετραπλασιαστεί, συγκριτικά με τη δυνατότητα παραγωγής του 2010.

Η εταιρεία ξεκίνησε με 30 εργαζόμενους και σήμερα διαθέτει 105 άτομα. Μετά δε, την ολοκλήρωση της νέας επένδυσης, ο αριθμός τους θα ξεπεράσει τους 150. Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στην προσεχή τριετία να καθιερωθεί η Fix Hellas ως η πρώτη ελληνική μπίρα, να αποτελέσει το τρίτο brand μπίρας, σε πωλήσεις, στην εγχώρια αγορά και η Ολυμπιακή Ζυθοποιία να καταλάβει τη δεύτερη θέση μεταξύ των εταιρειών παραγωγής μπίρας στη χώρα.
Marketing Week Online( 3 Δεκεμβρίου 2010)
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=33522#ind_tab1

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr