http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

4η Βραδιά Γευσιγνωσίας-Food and Wine Matching

Για τέταρτη φορά φέτος το εστιατόριο Paradiso οργανώνει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου μια ακόμα βραδιά γευσιγνωσίας με ισότιμους πρωταγωνιστές τόσο το κρασί όσο και το φαγητό! Η φιλοσοφία της βραδιάς δεν αφορά μόνο την επιλογή των κατάλληλων συστατικών αλλά και το πώς αυτά συνδυάζονται μεταξύ τους, θεωρώντας το κρασί ως αναπόσπαστο στοιχείο του μενού και όχι ως κάτι ξεχωριστό.
Για τον σκοπό αυτό τα εξαιρετικά κρασιά της βραδιάς από το ανερχόμενο οινοποιείο Βρινιώτη, Ίαμα λευκός 2010, Ίαμα ροζέ 2009 και Ίαμα ερυθρός 2009 καθώς επίσης και ένα θελκτικό Moscato d’ Asti από το Piemonte της Ιταλίας, έρχονται να αποτελέσουν την ιδανική βάση πάνω στην οποία στηρίχθηκε ο προτεινόμενος συνδυασμός με τα επιλεγμένα για την περίσταση πιάτα.
Ο συνδυασμός:
1. Ίαμα λευκός 2010 – σούπα γαρίδας και λαχανικών αρωματισμένη με σαφράν και φλούδα πορτοκαλιού
2. Ίαμα ροζέ 2009 – σαλάτα με iceberg, ρόδι, γαλοπούλα, παρμεζάνα, τραγανό μπέικον και vinegraitte ροδιού
3. Ίαμα ερυθρός 2009 – μενταγιόν από ψαρονέφρι με σάλτσα δαμάσκηνου και κόκκινο κρασί
4. Moscato d’ Asti – μους από mascarpone με φράουλες

Το οινοποιείο Βρινιώτη είναι ένα ανερχόμενο οινοποιείο στα Γιάλτρα της Εύβοιας με αφοσίωση στην δημιουργία ποιοτικών κρασιών μικρής παραγωγής. Η ανάδειξη διεθνών ποικιλιών όπως το Syrah αλλά και η εμμονή για την ανάδειξη ελληνικών και γηγενών ποικιλιών όπως το ασύρτικο, ο ροδίτης, η μαλαγουζιά και το βραδιανό αντανακλούν την αγάπη και το πάθος του παραγωγού για το κρασί, η οποία πηγάζει μέσα από την παράδοση και εμφιαλώνεται σε λίγες και σπάνιες φιάλες στο σύγχρονο επισκέψιμο οικογενειακό οινοποιείο.
Το εστιατόριο Paradiso σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του αποδεικνύει την αγάπη του για το κρασί και το καλό φαγητό. Φέτος γίναμε πιο εξωστρεφείς δημιουργώντας αυτές τις θεματικές βραδιές αρμονίας κρασιού-φαγητού , έχοντας στα σκαριά πολλές ακόμα ιδέες γύρω από το κρασί και το εστιατόριο. Απώτερος στόχος μας είναι η επικοινωνία του πάθους και της αγάπης μας για το μοναδικό αυτό προϊόν.
Το μενού μαζί με τα κρασιά και το γλυκό στοιχίζει 35€!
Ώρα προσέλευσης στις 21:00!
Κρατήσεις απαραίτητες μέχρι Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106722290-2106748667- 6972821049


http://krasiagr.blogspot.com/2010/12/4-food-and-wine-matching.html

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr