http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων στο Expo Athens

http://www.compassexpo.com/images/logo.jpg 

Διοργανώνεται από την Compass Expo, 2-5 Δεκεμβρίου

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων αναμένεται να πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα.
To φεστιβάλ-έκθεση χωρίζεται σε δύο ενότητες.

Η πρώτη αφορά σε πολιτιστικά δρώμενα και η δεύτερη είναι η εμπορική έκθεση. Στα πολιτιστικά δρώμενα περιλαμβάνονται events όπως παρασκευή φαγητών για την ανάδειξη των τοπικών κουζινών, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, καθώς και εικαστικές εκθέσεις.
Στην εμπορική έκθεση θα συμμετάσχουν με ξεχωριστά περίπτερα παραδοσιακά τρόφιμα, ποτά και γλυκά, αρωματικά φυτά και βότανα, είδη λαϊκής τέχνης, κεραμικά, παραδοσιακές στολές, είδη αργυροχρυσοχοΐας, πολύτιμοι λίθοι, υαλουργία, τουριστικοί προορισμοί και τουριστικά είδη, έπιπλα,
παραδοσιακά μουσικά όργανα, θεσμικοί φορείς κ.α.

Στόχοι του διεθνούς φεστιβάλ είναι η ανάδειξη προϊόντων όχι τόσο διαδεδομένων στο ευρύ κοινό, η παρουσίαση τεχνικών και μεθοδολογιών για την παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων, η επίτευξη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, καθώς και η ενημέρωση του αγοραστικού κοινού. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Compass Expo, υπό την αιγίδα του BSEC-BC, Black Sea Economic Cooperation – Business Council.

Marketing Week Online( 9 Νοεμβρίου 2010)
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=32981

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr