http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η Kraft στηρίζει το έργο σίτισης του Δήμου Αθηναίων

http://www.kraftfoods.gr/kraft/images/grel1/logo/logo_kraft_img.gif 
Η Kraft Foods Hellas στήριξε το έργο σίτισης του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντικής Προσφοράς (Delicious Difference Week).
Η Εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς αφορά σε πρωτοβουλία που οργανώνει η Kraft παγκοσμίως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της οποίας εργαζόμενοί της σε κάθε χώρα συμμετέχουν εθελοντικά σε μια δράση με κοινωνικό χαρακτήρα.

Φέτος η εβδομάδα Εθελοντικής Προσφοράς διοργανώθηκε σε πάνω από 100 χώρες με τη βοήθεια χιλιάδων εργαζομένων της Kraft, από τις 4 έως τις 9 Οκτωβρίου.Στην Ελλάδα, η Kraft Foods Hellas
αποφάσισε σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ελευθέριο Σκιαδά, να στηρίξει την προσπάθεια του δήμου, η αρμόδια υπηρεσία του οποίου προσφέρει καθημερινά σίτιση σε χιλιάδες άπορους και άστεγους ανθρώπους.

Στο πνεύμα αυτό, δεκάδες εργαζόμενοι της Kraft Foods Hellas προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για να συγκεντρωθούν, να συσκευαστούν και να διανεμηθούν τρόφιμα από την παραγωγή της εταιρείας. Στις 8 και 9 Οκτωβρίου εργαζόμενοι της Kraft Foods Hellas διένειμαν τρόφιμα σε 800 άτομα που σιτίζονται καθημερινά στο Κέντρο Σίτισης του δήμου Αθηναίων και σε 180 άπορες οικογένειες.
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=32520
Marketing Week Online( 14 Οκτωβρίου 2010)
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=32520

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr