http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Σεμινάριο του ΕΦΕΤ για την ασφάλεια των τροφίμων




ImageΣεμινάριο για τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων διοργανώνει από 21 έως 22 Οκτωβρίου και ώρα 10.00πμ. με 15.00μμ. ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).
Η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων στις αρχές της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων αποτελεί νομική υποχρέωση, όπως προκύπτει από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 852/ 2004, και υλοποιείται μέσω της επίσημης εκπαίδευσης του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων), την οποία μόνον εγκεκριμένοι από τον ΕΦΕΤ φορείς μπορούν να παρέχουν. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό για την πρακτική εμπέδωση των βασικών αρχών υγιεινής τροφίμων.
Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν. Οι εξετάσεις θα γίνονται σε σημεία και χρόνο που καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ και τα οποία γνωστοποιούνται στον Φορέα Υλοποίησης του σεμιναρίου εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση ολοκλήρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος, μέσω του ιστοτόπου του ΕΦΕΤ. Στους επιτυχόντες θα δοθεί βεβαίωση εκπαίδευσης από τον ΕΦΕΤ.

Το πρόγραμμα θα καλύψει τις θεματικές ενότητες:
Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
Το εργασιακό περιβάλλον
Πρακτικές καθαρισμού
Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων
Σε ποιους απευθύνεται
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τον χειρισμό τροφίμων, σε επιχειρήσεις που ασκούν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες: παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων. Απευθύνεται επίσης σε υπευθύνους εταιρειών που εμπλέκονται και σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα (π.χ. εταιρείες συμβούλων, εταιρείες μυοκτονιών, κατασκευαστών εξοπλισμού, εταιρείες συσκευασίας κλπ.).

Πληροφορίες
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται Coffee Breaks.
Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται (Αριθμός Λογαριασμού: ALPHA BANK 131 00 2320 00 2311)
Το σεμινάριο επιδοτείται από το πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 0,45.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα σεμιναρίων της PRIORITY
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ελένη Λυκάκη στο τηλ 210-2509900 begin_of_the_skype_highlighting              210-2509900      end_of_the_skype_highlighting ή στο e-mail elykaki@priority.com.grΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ημερομηνία Διεξαγωγής
Η ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι:
21-22 Οκτωβρίου και ώρα 10.00πμ. - 15.00μμ.
 
http://www.agronews.gr/content/view/61058/252/lang,el/

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr