http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

«Μοντέλο» soft discount καταστημάτων και με συνεταιριστικά προϊόντα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 
 
Την προώθηση ποιοτικών προϊόντων που παράγουν Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, αφού η τοποθέτησή τους στα ράφια των μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης αποδεικνύεται πολυδάπανη και χρονοβόρα, περιλαμβάνει το business plan της αλυσίδας καταστημάτων που ετοιμάζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, με την επωνυμία «Από το χωράφι στο ράφι».
Μεταξύ των φορέων υλοποίησης είναι και η ΠΑΣΕΓΕΣ, της οποίας ο πρόεδρος Τζανέτος Καραμίχας, κατά την επίσημη παρουσίαση του project σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκανε λόγο για «καινούργιο εργαλείο, το οποίο θα συνδράμει την προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνεταιρισμένοι αγρότες της χώρας».
«Στόχος μας είναι η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας. Το συγκεκριμένο εγχείρημα θ' αποτελέσει ατμομηχανή για την περαιτέρω ανάπτυξή μας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Λεωνίδας Καρίγιαννης.
Το project περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός συνόλου μικρών καταστημάτων λιανικής πώλησης, από
100 έως 150 τετραγωνικά μέτρα το καθένα, τα οποία θα στηριχθούν στο μοντέλο των soft discount καταστημάτων.
Μέσω του δικτύου, το οποίο σε μεγάλο βαθμό αρχικά θα βασιστεί στις ήδη υπάρχουσες υποδομές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, θα γίνεται η προώθηση προϊόντων, ποιοτικών, που παράγουν Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και μικρές παραγωγικές μονάδες. Ωστόσο, αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι η αλυσίδα αυτή θα προμηθεύεται μόνο προϊόντα Αγροτικών Συνεταιρισμών ή ότι στα ράφια της θα υπάρχουν άκριτα προϊόντα, που σαν κοινό σημείο θα έχουν η παραγωγική τους μονάδα να είναι πρωτοβάθμιος ή δευτεροβάθμιος συνεταιρισμός.
Κεντρικός φορέας υλοποίησης, όπως προαναφέρθηκε, θα είναι ένα πολυδιάστατο σχήμα το οποίο θ' απαρτίζεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  - COOP Α.Ε., την ΠΑΣΕΓΕΣ, πρωτοβάθμιους και δευτεροβάθμιους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

http://www.paseges.gr/portal/cl/co/6df98cfd-d6d8-4bab-a968-9d443abf8742

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr