http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::Pizza news:: Σε εξέλιξη το πλάνο ανάπτυξης της Pizza Fan

http://images2.fanpop.com/images/photos/7400000/pizza-fan-1-pizza-7445057-362-365.jpg 
Με τα εγκαίνια των νέων καταστημάτων στη Νέα Ιωνία και τον Κεραμεικό ολοκληρώνεται το πρώτο εξάμηνο του έτους για την Pizza Fan, αυξάνοντας σε 42 τα καταστήματα της εταιρείας στον Νομό Αττικής, με κάλυψη των περιοχών της κατά 97%.

Στόχος της εταιρείας για το 2010 είναι η έναρξη λειτουργίας ακόμα εννιά καταστημάτων στην Αττική. Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκεται το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τα καταστήματα σε Κόρινθο, Κομοτηνή και Πάτρα να βρίσκονται στο τελικό στάδιο λειτουργίας τους.

Η Pizza Fan διαμορφώνοντας από την πρώτη στιγμή ένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό δίκτυο καταστημάτων, το οποίο αριθμεί 52 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, επενδύοντας σε γευστικές προτάσεις και υγιεινά προϊόντα έχει καταφέρει να διατηρείται σταθερά τα τελευταία χρόνια στις τρεις πρώτες θέσεις των εταιρειών delivery.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η δεύτερη φάση του διαγωνισμού «Smart 2010 & 100 δώρα» με πρώτο έπαθλο ένα αυτοκίνητο Smart.
MarketingWeek.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr