http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food industry news:: Επιμένει επενδυτικά η Ελαΐς - Unilever

Την αναβάθμιση της μονάδας παραγωγής του Ρέντη όπου παράγονται τα καθαριστικά του ομίλου, αλλά και του Φαλήρου όπου παράγεται το ελαιόλαδο, προγραμματίζει η Ελαΐς – Unilever Ελλάς.
Σε προτεραιότητα έχει τεθεί το εργοστάσιο του Ρέντη, στο οποίο μέσα στο χρόνο θα υπάρξει επέκταση της δυναμικότητας του προκειμένου να παράγει και τρόφιμα. Το εν λόγω εργοστάσιο θα χαρακτηριστεί από την εταιρεία ως στρατηγικό καθότι θα μπορεί να αναλάβει την παραγωγή προϊόντων που θα αφορούν και σε άλλες εταιρείες του ομίλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επενδύσεις της Ελαΐς – Unilever Ελλάς πρόκειται να ανέλθουν φέτος στα 13 με 15 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά στο εργοστάσιο στο Φάληρο, επενδύσεις σχεδιάζονται για το 2011, προκειμένου η μονάδα να εκσυγχρονιστεί. Σημειώνεται ότι, το 2009 ο κύκλος εργασιών της Ελαΐς – Unilever Ελλάς πλησίασε οριακά τα 600 εκατ. ευρώ και ήταν ελαφρά μειωμένος έναντι του 2008 λόγω των μειώσεων που αποφάσισε η εταιρεία για τις τιμές πολλών προϊόντων της. Ανάλογα εξελίχθηκε και η κερδοφορία της πέρυσι.
MarketingWeek.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr