http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food industry news:: Μύλοι Λούλη: Τι απαντά για αποχώρηση από το Χ.Α.

Αναληθές χαρακτηρίζει η Μύλοι Λούλη σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας DEAL NEWS στο οποίο αναφέρεται η παραγωγή βιολογικού άλευρου στο νέο εργοστάσιο στο Κερατσίνι και η αποχώρηση της εταιρίας από το Χ.Α.Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της εταιρίας επισημαίνει τα ακόλουθα:"Οι αιτήσεις που έχει καταθέσει η εταιρία για την έκδοση των αδειών που χρειάζονται για την ανέγερση του νέου εργοστασίου προχωρούν κανονικά βάση των νομίμων διαδικασιών. 
Το νέο εργοστάσιο που θα χτιστεί στο Κερατσίνι, αποτελεί μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα πιο φιλική προς το περιβάλλον, η οποία ουδέποτε είχε σχεδιαστεί για παραγωγή βιολογικού αλεύρου, όπως
αναληθώς αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Η παραγωγή βιολογικού αλεύρου εξ' αρχής είχε σχεδιαστεί να γίνει στην βιομηχανική μονάδα στη Σούρπη Μαγνησίας. Η κατασκευή της συγκεκριμένης γραμμής βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της και αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά, μέσα στις επόμενες μέρες.

Η εταιρία "ΜΥΛΟΙ Λουλη Α.Ε." είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1951 και η αποχώρησή της από αυτό δεν την έχει απασχολήσει.
euro2day.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr