http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::olive oil news:: Ελληνικό ελαιόλαδο στη διεθνή έκθεση OIL CHINA 2010.


Με σταθερές και συντονισμένες ενέργειες συνεχίζει η Νομαρχιακή Αρχή Ηρακλείου την προβολή του Νομού και της Κρήτης στο εξωτερικό μέσα από τη συμμετοχή της σε αναγνωρισμένες διεθνείς εκθέσεις, καθώς και μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με γνώμονα την προβολή του Νομού και της Κρήτης η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στην Oil China 2010 στηρίζεται και από τις πολύ καλές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Νομαρχία Ηρακλείου με την Κίνα, μέσα και από τα μνημόνια συνεργασίας που έχει η υπογράψει η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη με τις κυβερνήσεις Κινέζικων επαρχιών κατά τις πρόσφατες επισκέψεις Κινέζων κυβερνητικών παραγόντων στο Νομό, καθώς και μέσω των κυβερνητικών και επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε επαρχίες της Κίνας τον περασμένο Νοέμβρη.

Με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση των κρητικών προϊόντων στην αχανή αγορά της Κίνας, και προκειμένου να συσφιχθούν και να εδραιωθούν οι συνεργασίες ανάμεσα στη Νομαρχία Ηρακλείου και επαρχίες της Κίνας που έχουν ήδη αναπτυχθεί, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου συμμετέχει με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση ελαιολάδου Oil China 2010 που διοργανώνεται από τις 24 έως τις 26 Απριλίου στη Σαγκάη της Κίνας. Στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου θα εκθέσουν τα προϊόντα τους οι τέσσερις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών του Νομού, καθώς και πέντε ιδιώτες επιχειρηματίες ελαιολάδου, που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα της Νομαρχίας Ηρακλείου.

Η Oil China αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για το ελαιόλαδο και το εδώδιμο λάδι στην Κίνα, και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις όλης της Ασίας, προσφέροντας τη δυνατότητα ανάδειξης και προώθησης του ελαιολάδου, ως βασική διατροφική αξία. Η Oil China ως η μόνη επαγγελματική έκθεση για το ελαιόλαδο στην Κίνα, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την προώθηση του κρητικού ελαιολάδου και την εξεύρεση συνεργασιών για εξαγωγή του στην Κίνα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αναδυόμενη καταναλωτική αγορά του πλανήτη.

paseges.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr