http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food news:: Μεγάλος Διαγωνισμός Barilla

http://www.eminoconcepts.com/fsudds/products/catalog/images/Barilla%20logo.jpg
Mοιραστείτε έναν κόσμο Ιταλικής Απόλαυσης με οδηγό τα Νέα πακέτα Barilla!

H Βαrilla, στο πλαίσιο της ανανέωσης των συσκευασιών των ζυμαρικών της, μας καλεί να μοιραστούμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα έναν κόσμο ιταλικής απόλαυσης και να κερδίσο υμε μοναδικά πλούσια δώρα μέσα από τον νέο μεγάλο διαγωνισμό με οδηγό τα νέα πακέτα της. Οι ανανεωμένες μας συσκευασίες χαρακτηρίζονται από μοντέρνα, κομψή και ζεστή αισθητική, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν σαν ένα «Βιβλίο Απόλαυσης και Μαγειρικής Έμπνευσης». Η Βασική Σειρά της Barilla με το βαθύ μπλε χρώμα, την κυρίαρχη παρουσία του σχήματος και την απολαυστική ανάδειξη της συνταγής γίνεται πιο οικεία και αληθινή στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η σειρά Ολικής Αλέσεως παρουσιάζεται με ένα πορτοκαλί-καφέ χρώμα που συνδέεται σαφώς με τα Ολικής Αλέσεως, ένα χρώμα που εκπέμπει ζεστασιά και άνεση και μας θυμίζει τα χρώματα της γης. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, που θα διαρκέσει από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2010, οι καταναλωτές θα μπορούν στείλουν τον μοναδικό κωδικό που θα βρουν στο ειδικό έντυπο μέσα στις πολυσυσκευασίες ζυμαρικών Barilla, είτε μέσω SMS, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.neapaketabarilla.gr.

Πλούσια δώρα θα μοιραστούν στους νικητές όπως 3ήμερα ταξίδια στη Ρώμη για γευστικές απολαύσεις, Pasta parties στο σπίτι των νικητών με τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και πολλά ακόμα μοναδικά δώρα. Επιπλέον, σε επιλεγμένα καταστήματα θα υπάρχουν ειδικοί χώροι Barilla, όπου προωθήτριες θα υποδέχονται τους καταναλωτές και θα τους καλούν να παίξουν ένα διαδραστικό παιχνίδι με τα νέα πακέτα Barilla και να κερδίσουν αυτόματα ατζέντες, στιλάτες ποδιές, αλλά και εκπτωτικά κουπόνια για την επαναγορά των νέων μοναδικών συσκευασιών της Barilla.

Πολλές χρήσιμες πληροφορίες & συνταγές περιλαμβάνονται στο site που σχεδιάσαμε ειδικά για τον μεγάλο διαγωνισμό www.neapaketabarilla.gr


Πληροφορίες: κα Ελισάβετ Θεοδοσιάδου, τηλ.: 210-7418900, fax: 210-7418930,
e-mail: theodosiadou@aea.gr

imerisia.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr