http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Πανευρωπαϊκος κόμβος εκπαίδευσης στη Βιολογική Γεωργία και Αγρο-Οικολογία

Νέα διαδικτυακή «πύλη» Organic.Edunet
http://s.enet.gr/resources/2010-04/organic-edunetgr---viologikh-gewrgia-thumb-medium.jpg
Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.) εγκαινιάζει σήμερα την πολυγλωσσική, διαδικτυακή πύλη Organic.Edunet (www.organic-edunet.eu), έναν πανευρωπαϊκό κόμβο εκπαίδευσης σε θέματα βιολογικής γεωργίας και αγρό-οικολογίας.

Ο πανευρωπαϊκός κόμβος εκπαίδευσης Organic.Edunet παρέχει ανοιχτή πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμενο, διαθέσιμο σε οκτώ γλώσσες, με στόχο την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών και ερευνητικών κοινοτήτων, αλλά και του ευρύτερου κοινού, σε θέματα βιολογικής γεωργίας και αγρο-οικολογίας. Το περιεχόμενο του κόμβου αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Organic.Edunet που συντονίζει το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.), με συμμετοχή 16 εταίρων από δέκα ευρωπαϊκές χώρες.

Το έργο Organic.Edunet έχει ως σκοπό την δημιουργία μιας Πολυγλωσσικής Ομοσπονδίας Μαθησιακών Αποθετηρίων με υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία το έργο προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τους νέους της Ευρώπης σε θέματα Βιολογικής Γεωργίας και Αγρο-Οικολογίας.

Πρόκειται για ένα τριετές έργο που στοχεύει επίσης στο να διευκολύνει την πρόσβαση, χρήση και εκμετάλλευση ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου που σχετίζεται με την Βιολογική Γεωργία και την Αγρό-Οικολογία.

Το έργο Organic.Edunet χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eContentplus, ένα κοινοτικό πρόγραμμα, το οποίο επιδοτεί πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την βελτίωση της πρόσβασης, χρήσης και εκμετάλλευσης ψηφιακού περιεχομένου στην Ευρώπη.

enet.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr