http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::bottled water news::Ξανά πρωτιά για το Ζαγόρι στα Famous Brands

http://www.agronews.gr/images/stories/logotypa/zagori.jpg
Για τρίτη συνεχή χρονιά το νερό Ζαγόρι καταλαμβάνει την πρώτη θέση της κατηγορίας του στα «Famous Brands», την ετήσια θεσμοθετημένη έρευνα που διεξάγει η Tradelink Reputation Research για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα από το 2005, σε συνεργασία με τον έγκριτο διεθνή οργανισμό Reputation Institute, όπου το κοινό επιλέγει αυθόρμητα τις μάρκες της αρεσκείας του, χωρίς ενδεδειγμένη λίστα απαντήσεων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αυτή κάνει τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ιδιαίτερα υπερήφανη, καθώς αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης και αφοσίωσης των καταναλωτών. Η πιστότητα του κοινού σε μια μάρκα (brand loyalty) αποτελεί «δώρο» για τις επιχειρήσεις, αναδεικνύοντας τη στήριξή του για την πορεία και τις επιλογές τους. Γι’ αυτό και για τη ΧΗΤΟΣ αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση τόσο για την ποιότητα και ασφάλεια του προϊόντος της όσο και για τα κοινωνικά προγράμματα, που με αφοσίωση υλοποιεί.

Η διοίκηση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για αυτό το βραβείο και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με την ίδια θέληση και συνέπεια, βάση των αξιών που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της φιλοσοφίας.

agronews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr