http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::Στο ψυγείο:: Νέα σειρά σαλατών Hellmann's

Η αγιορείτικη μαγειρική τέχνη μας αποκάλυψε τη μοναδική συνταγή μελιτζανοσαλάτας με την ψητή μελιτζάνα, που της χαρίζει το πλούσιο άρωμα και την ξεχωριστή γεύση. Με την προσθήκη πιπεριάς και την αρμονική συνύπαρξη των ελληνικών μυρωδικών και του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, η νέα Μελιτζανοσαλάτα Hellmann’s κλείνει μέσα της τον πλούτο της πατροπαράδοτης απόλαυσης.
Απολαύστε την στη συσκευασία των 250g.
Η νέα ταραμοσαλάτα Hellmann’s φέρνει στο τραπέζι σας τη γνωστή μακεδονίτικη συνταγή με τη λεπτή γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και του εκλεκτού λευκού ταραμά. Άλλωστε, η υπεροχή του λευκού ταραμά είναι το μυστικό για την πιο γνήσια ταραμοσαλάτα.
Απολαύστε την στη συσκευασία των 250g.
Στην πατρίδα της, τη Σαντορίνη, ανακαλύψαμε την αυθεντική συνταγή της φάβας, που κλείνει μέσα της όλη τη γευστική ιστορία του νησιού. Μάθαμε την τελετουργία παρασκευής της απλής αλλά αξεπέραστης φάβας και φροντίσαμε να διατηρήσουμε την απαλή υφή και τη γεμάτη γεύση της πατροπαράδοτης συνταγής.
Απολαύστε την στη συσκευασία των 250g.
Σε αυτή τη συνταγή η επιλογή των υλικών και η ανάμειξη τους έχει τον πρώτο λόγο. Η ψητή πιπεριά Φλωρίνης, με τον πλούτο του αρώματος και τη γλυκύτητα της, δίνει στη συνταγή τον γευστικό τόνο της ιδιαίτερης τοπικής μαγειρικής! Πρόκειται για μια γεύση εξαιρετικά αγαπημένη και διαδεδομένη στη Βόρεια Ελλάδα.
Απολαύστε τη στην συσκευασία των 250g.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr