Μετά από τις διακρίσεις από τα περιοδικά «Gourmet» και «Γαστρονόμος», προστίθεται ακόμα ένα βραβείο στην συλλογή της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων για τον αυθεντικό τοματοπολτό τριπλής συμπύκνωσης Santo. Πρόκειται για το βραβείο ποιότητας που απένειμε πρόσφατα το περιοδικό OLIVE, με την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη, για το προϊόν «Αυθεντικός Τοματοπολτός Σαντορίνης SANTO», το οποίο έλαβε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό Ελληνικών Παραδοσιακών Προϊόντων στην κατηγορία «Συνταγές και Σκευάσματα».
Όταν η καινοτομία συνδυάζεται με την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα, το αποτέλεσμα είναι παραδοσιακά προϊόντα τα οποία κερδίζουν όχι μόνο την καρδιά των καταναλωτών αλλά και την αναγνώριση από τους ειδικούς στην γαστρονομία, ενθαρρύνοντας το έργο της Ένωσης Συνεταιρισμών Σαντορίνης, για την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
paseges.gr