http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Τρία νέα, πρωτοποριακά προϊόντα από τη NUTRIART

http://www.katselis.gr/_gfx/nutriart.gif

«Προϊοντική καινοτομία με παράδοση στην ποιότητα, από τις αγαπημένες σειρές ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ και ΚΑΤΣΕΛΗΣ DELIGHTS, συνεχίζουν να σηματοδοτούν τη νέα εποχή της Nutriart
Με νέα προϊόντα στην αγαπημένη οικογένεια ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ και στη νέα σειρά ΚΑΤΣΕΛΗΣ DELIGHTS, η Nutriart αποδεικνύει ότι συνεχίζει τις επενδύσεις της στην προϊοντική καινοτομία, εισάγοντας στην αγορά πρωτότυπους συνδυασμούς αγαπημένων γεύσεων.
«Η Nutriart στηρίζει την επιτυχημένη πορεία της στην πελατοκεντρική πολιτική της και με εστίαση στην καινοτομία. Διατηρώντας την κληρονομιά και αφοσίωση των εταιρειών από τις οποίες προέρχεται, στην ποιότητα, την καινοτομία και την ευρύτητα των επιλογών, επενδύουμε σε νέα προϊόντα, πιστεύοντας ότι το καταναλωτικό κοινό θα ανταμείψει τις προσπάθειές μας», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μιχάλης Οικονομάκης.
Το ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ plus με 7 Βιταμίνες, που είναι το μοναδικό ψωμί εμπλουτισμένο με βιταμίνες τους συμπλέγματος Β και σίδηρο, έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη σειρά της οικογένειας, ενώ καινοτομικά είναι τα δύο νέα προϊόντα ΚΑΤΣΕΛΗΣ DELIGHTS που συνδυάζουν δύο από τις πιο αγαπημένες γεύσεις, την σοκολάτα και τη σταφίδα, με το ψωμί, δημιουργώντας δύο ακαταμάχητους «πειρασμούς»: Το «Σοκολατόψωμο», με τη μοναδική γεύση της βελγικής σοκολάτας γάλακτος και το «Σταφιδόψωμο», με σταφίδα και κανέλα, σε συνδυασμό με τα ευεργετικά πλεονεκτήματα των φυτικών ινών στον οργανισμό.
Με όχημα τα νέα μέλη των δημοφιλών brand της, η Nutriart συνεχίζει τη διεύρυνση της προϊοντικής γκάμας της και απαντά στην ανάγκη των καταναλωτών για πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις και υγιεινές προτάσεις.
«Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων που έχουν κερδίσει τους καταναλωτές για την υψηλή ποιότητά τους, αλλά ταυτόχρονα, να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Σήμερα που οι καταναλωτές αναζητούν περισσότερες επιλογές, η ανανεωμένη σειρά προϊόντων της εταιρείας έρχεται να αναδείξει τη δέσμευση της Nutriart στον στόχο αυτό», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχάλης Οικονομάκης.

Σύντομο Προφίλ: NUTRIART
H εταιρεία Nutriart δημιουργήθηκε το 2009 από τη συγχώνευση των εταιρειών ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ και ΕΛΒΙΠΕΤ, εταιρειών που είχαν ηγετική θέση στο χώρο τους, μεγάλη ιστορία στην ελληνική αγορά και ισχυρή προϊοντική παρουσία. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών και κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για καταναλωτές και επαγγελματίες, καθώς και στον κλάδο των αλεύρων.
Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις 85.000 τ.μ. με 4 εργοστάσια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απασχολεί 850 εργαζόμενους και παράγει 725 κωδικούς προϊόντων. Η εταιρεία επίσης δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, με δύο εργοστάσια και κέντρα διανομής στη Νιγηρία.

Πηγή: epr.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr