http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Τα αναψυκτικά της Tahitian Noni International.


Πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία που βοηθούν στην τόνωση και διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, το TaHIRO™ Vitalise είναι τέλειο για το ταξίδι, τη δουλειά, τις διακοπές και για όλες τις συνθήκες που είναι απαραίτητη η ενδυνάμωση του οργανισμού. Το Noni (νόνι), πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλα σάς βοηθά να διατηρήσετε την υγιή σας κατάσταση.
Ο σημερινός γρήγορος ρυθμός της ζωής απαιτεί απ'τον οργανισμό μας να αποδόσει υπό αγχωτικές καταστάσεις και 'εχθρικές' για αυτόν συνθήκες που καταβάλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Το TaHIRO™ Vitalise της Tahitian Noni International δεν είναι ένα απλό αναψυκτικό αφού περιέχει τις βιταμίνες και τα βότανα που βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει τα συμπτώματα του στρες.
Κατάκτησε τον κόσμο σου!
Τα πλεονεκτήματα
1. Περιέχει Noni (Νόνι) το οποίο βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και με την τακτική κατανάλωση, αυξάνει την ενέργεια του οργανισμού.
2. Περιέχει βιταμίνες και μέταλα καθώς και ένα μοναδικό μίγμα από βότανα, ισχυρά αντιοξειδωτικά και ginseng. Συμβάλει έτσι στη διατήρηση της υγείας και ευεξίας του ανθρώπου.
4. Δεν περιέχει ζάχαρη.
5. Περιέχει μόλις 5,5 θερμίδες ανά κουτί!

  Έχει τέλεια γεύση!

powerdrink.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr