http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Νέο Discount Store: Το Αιθέριο απαντά έξυπνα στην παρατεταμένη οικονομική κρίση.

Με επιθετική στρατηγική στην παρατεταμένη οικονομική κρίση και στην ευρύτερη απαίτηση του κοινού για πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, απαντά η πρώτη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Κύπρο “Αιθέριο Natures Bio Stores”, με την έναρξη και λειτουργία του πρώτου καταστήματος Αιθέριο Discount Store (5+1Free) στη Λευκωσία.
Στόχος του καταστήματος είναι να κάνει το καλάθι της νοικοκυράς ακόμα πιο προσιτό και «πράσινο» ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν πιο εύκολα τώρα τα πιο δημοφιλή, αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, χάρη στη νέα τιμολογιακή πολιτική του, που παρέχει τη δυνατότητα 5+1 δωρεάν σε όλα τα είδη.
Σε σχετικές δηλώσεις της η Διευθύντρια του Αιθέριο κα. Άννη Λεβέντη, αναφέρει: «Σε περιπτώσεις παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα, υπάρχουν κατά την άποψή μου δύο στρατηγικές. Η απαθής, που κατά γενική ομολογία είναι ο χείριστος σύμβουλος, αναμένοντας το αναπόφευκτο και η επιθετική, αφουγκραζόμενος και αντιδρώντας με ψυχραιμία στις καθημερινές προκλήσεις που αναδεικνύει το επιχειρηματικό περιβάλλον και η αγορά.
Εμείς, επιλέξαμε την επιθετική στρατηγική βασιζόμενη στη γενική αντίληψη ότι μια οικονομική κρίση επιβάλλει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων επενδυτικών κινήσεων. Στα πλαίσια αυτά ανασχεδιάσαμε τις δράσεις και τις πολιτικές μας δημιουργώντας το νέο κατάστημα, ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της αγοράς και στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.»
Στο μεταξύ, το νέο κατάστημα ανταποκρινόμενο στη σύγχρονη ανάγκη για περισσότερα νωπά, διαθέτει καθημερινά, φρέσκα σνακ, σάντουιτς, σαλάτες, ψωμί και αρτοποιήματα καθώς, επίσης, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Επισημαίνεται, ότι οι πελάτες του νέου καταστήματος μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη που παρέχει η δωροκάρτα – Αιθέριο.
Το Αιθέριο Discount Store (5+1Free), που βρίσκεται στην Αρμενίας 67Α στο Στρόβολο, δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες για κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων. Λειτουργεί καθημερινά από τις 9π.μ. μέχρι τις 6.30μ.μ., την Τετάρτη από τις 9.00π.μ. μέχρι τις 3.00μ.μ. και το Σάββατο από τις 9.00π.μ. μέχρι τις 2.00μ.μ. (Τηλ. 22518165/6).

sigmalive.com

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr