http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο»

egainiapantopwleio








Ένα ιδιότυπο σούπερ - μάρκετ, όπου θα μπορούν οι αδύναμες οικονομικά οικογένειες να κάνουν δωρεάν τα ψώνια τους, εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του δήμου.
Η προσπάθεια υποστηρίζεται από την εταιρία γενικού εμπορίου Carrefour - Μαρινόπουλος.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» θα παρέχει, σε 200 οικογένειες, που θα εναλλάσσονται ανά έξι μήνες, είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.α.. Οι οικογένειες θα επιλέγονται μέσω του προγράμματος του «Κοινωνικού Δικτυακού Χάρτη» του κεντρικού δήμου.
Το ανώτατο όριο αξίας των παρεχόμενων προϊόντων θα ξεκινά από τα 100 ευρώ μηνιαίως για μονομελείς οικογένειες, ενώ για τις οικογένειες με τέσσερα και πλέον μέλη θα φτάνει τα 250 ευρώ. Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» θα είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
«Ανοίγουμε ακόμη ένα παράθυρο στην κοινωνία μας, με μια πρωτοπόρα και βαθιά ανθρωπιστική δράση, δημιουργούμε μία νέα εστία έγνοιας και συμπαράστασης για τους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο ανάγκη», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Carrefour - Μαρινόπουλος, Βασίλης Στασινούλιας, τόνισε: «Η σημερινή μέρα είναι για μας ημέρα χαράς, αγάπης και ελπίδας. Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» είναι ένας θεσμός που προσφέρει ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να σταθούν και πάλι στα πόδια τους».
Το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια σε πόλεις του εξωτερικού.

ota.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr