http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα με ... "άλλη ματιά", από τους "OREXIS"



Το σύγχρονο και δημιουργικό προφίλ της ελληνικής κουζίνας, παρουσίασε η νέα γαστρονομική ομάδα "OREXIS" (www.orexis-team.gr ) στο δεύτερο "GastroMolecular Party", που φιλοξένησε το "GALAXY Restaurant - Bar" του ξενοδοχείου "Hilton", στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου.
Μετά τη Θεσσαλονίκη και το "Cocktail Bar", όπου οι "OREXIS" έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, ήταν η σειρά της Αθήνας να γνωρίσει και να γευτεί τις ανατρεπτικές δημιουργίες του Γρηγόρη Χέλμη και του Δημήτρη Παμπόρη, των δύο Chef που τολμούν να

επαναπροσδιορίσουν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, μέσα από την έρευνα και τον πειραματισμό, με τις νέες τεχνικές της γαστρονομίας που χρησιμοποιούνται σήμερα παγκοσμίως.
Δίπλα τους, ο bartender της ομάδας, Χρήστος Κωνσταντινίδης, συνόδευσε κάθε συνταγή με το δικό της, δημιουργικό και ειδικά σχεδιασμένο cocktail, συμπληρώνοντας απόλυτα γευστικά τα "finger food" που παρουσίασε η ομάδα.
Επόμενος σταθμός στο γευστικό ταξίδι των "OREXIS", είναι το "GastroMolecular Party@Vol3" στο Βόλο, στο μαγευτικό μπαλκόνι του ξενοδοχείου "XENIA", στις αρχές Απριλίου, ενώ το καλοκαίρι θα βρει την ομάδα να πραγματοποιεί 3 εμφανίσεις σε ελληνικά νησιά που αποτελούν κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς!

Στην ομάδα "OREXIS" συμμετέχουν οι :

Γρηγόρης Χέλμης -- Chef
Δημήτρης Παμπόρης -- Chef
Χρήστος Κωνσταντινίδης -- Bartender
Θεοδόσης Γεωργιάδης -- Photographer
Χάρης Χαραλαμπίδης -- P.R.

Χορηγοί της Ομάδας : DOMOTEL, BACARDI HELLAS


Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr