http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η Κρι Κρι αναλύει τον όρο «γάλα ημέρας», πρώτη ύλη πλέον των γιαουρτιών της

«Γάλα που ταξιδεύει ελάχιστα, υφίσταται ελάχιστη επεξεργασία και γίνεται γιαούρτι σε 24 ώρες»

Η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το λανσάρισμα των γιαουρτιών με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, πληροφορία που είχε ήδη δημοσιεύσει το Daily Fax από την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην ανακοίνωσή της, η Κρι Κρι αναλύει τον όρο «γάλα ημέρας», αναφέροντας ότι αυτό συλλέγεται καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Και συνεχίζει: «Η Kρι Kρι εξελίσσει την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα
που συλλέγει καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, του αρκεί μία παστερίωση μόνο, ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για τη διατροφική αξία των γιαουρτιών Κρι Κρι, καθώς έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος, τα οποία συμβάλλουν σε μια σωστή διατροφή.

Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι, με τεχνολογία αιχμής, που σέβεται και εξασφαλίζει την αγνότητα της φύσης. Μετά από τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται και το γιαούρτι κλείνεται στο κεσεδάκι του, σε λιγότερες από 24 ώρες». Περισσότερες πληροφορίες για την όλη διαδικασία βρίσκονται στο www.krikri24ores.gr. Υπενθυμίζεται ότι «στον αέρα» βρίσκεται αυτές τις ημέρες η καμπάνια λανσαρίσματος των γιαουρτιών αυτών, την οποία έχει επιμεληθεί η attp.



Marketing Week Online( 12 Μαρτίου 2013)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr