Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

12 – 19 Μαρτίου To ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο παρουσιάζει την κουζίνα της Αρκαδίας




ΑΙΓΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (2).jpg













Η Άνοιξη έκανε τον ερχομό της και το ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο μας ταξιδεύει τον μήνα Μάρτιο, Νότια, στην περιοχή της Αρκαδίας. Με πλώρη τον 4ο προορισμό του, το γαστριμαργικό αφιέρωμα σε αγαπημένες τοπικές κουζίνες - «Όλη Η Ελλάδα Στο Πιάτο!», μας ξεναγεί από τις 12 έως τις 19 Μαρτίου στον γευστικό χάρτη της Αρκαδίας, μέσα από ένα ειδικό μενού 5 πιάτων με 3 ποτήρια κρασί / άτομο – στην τιμή των 25,00€/ άτομο.

ο σεφ του ΑΙΓΛΗ, Μάκης Κοντοκώστας
Η Τασία Μηλιώνη, μαγείρισσα στο εστιατόριο του πολυχώρου «Αρκαδιανή»,  παρέα με τον σεφ του ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο, Μάκη Κοντοκώστα και σε συνεργασία με τη Βιοτεχνία
παραδοσιακών γλυκών & ζυμαρικών, «Αρκαδιανή»,  παρουσιάζουν ένα μενού που θα συνδυάσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της περιοχής όπως:

Τραχανοκεφτέδες • Καρυδομπουκιές και σκαλτσουνάκια γεμιστά με καρύδια και μέλι • Σαλάτα με δύο λάχανα και ξερά σύκα γεμιστά με καρύδι • Κόκορα με χυλοπίτες "σπιρτάκι" • Καρυδόπιτα με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο.

Την παρουσίαση της κουζίνας και των παραγωγών στις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει η Food Editor Ελένη Ψυχούλη.

ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ.
E-mail: info@aeglizappiou.gr, www.aeglizappiou.gr, www.facebook.com/aegliestiatorio  
Ωράριο:           Καθημερινά, βράδυ (20:00-01:00) –Σάββατο & Κυριακή και Μεσημέρι, Δευτέρα Κλειστά

Διευθύνων Σύμβουλος Αίγλης Ζαππείου: Κουτσόπουλος Χρήστος, 2103369300, xkoutsopoulos@aeglizappiou.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr