Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Το SALE & PEPE υποδέχεται τον χειμώνα με απροσδόκητα προσιτές γευστικές προτάσεις στην πιο φιλόξενη σάλα της Αθήνας


 




Αθήνα, 9 Νοεμβρίου 2012 – Το εστιατόριο SALE & PEPE συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια γευστικής παρουσίας στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, υπόσχεται να προσφέρει για μία ακόμα σεζόν απολαύσεις υψηλού επιπέδου μέσα από απροσδόκητα προσιτές, γευστικές προτάσεις! Με τους ευφάνταστους συνδυασμούς και τη δημιουργικότητα του Ivan Ottaviani απολαμβάνουμε καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή εξαιρετικά Μενού στην τιμή των 35,00/άτομο με ένα ποτήρι κρασί.

Ειδικότερα, κάθε Τρίτη και Τετάρτη το SALE & PEPE μας προσκαλεί να απολαύσουμε το Menu Classico del Chianti, δοκιμάζοντας πιάτα όπως Κοκοράκι εκτραφέν με καλαμπόκι, γεμιστό με λουκάνικο Τοσκάνης και λάχανο, σερβιρισμένο με τραγανή πολέντα και σοταρισμένο σπανάκι και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή το Menu Classico di Pesce με γευστικές επιλογές όπως Spaghetti alla chitarra με Vongole και κολοκυθάκια για τους λάτρεις των spaghetti, Γλώσσα λεμονάτη με πουρέ από φασόλια Cannellini, αρωματισμένη με γλυκό σκόρδο και μανιτάρια ως επιλογή θαλασσινών και Σορμπέ με φρούτα του δάσους για έναν
γλυκό επίλογο.

Μία μεγάλη έκπληξη μας περιμένει όλους κάθε Κυριακή και Δευτέρα καθώς ο Ivan Ottaviani μαγειρεύει κλασικές συνταγές και μας προτείνει κρασιά της περιοχής Piemonte, τα οποία θα απολαύσετε μέσα από το Menu Classico del Piemonte. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε πιάτα όπως Agnolotti γεμιστά με κρέας μοσχαρίσιο σε σάλτσα Brasato και Brasato μοσχαρίσιο σε κρασί Barolo παλαιωμένο, με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο.

Η επιστροφή του SALE & PEPE στα γευστικά δρώμενα της πόλης, συνοδεύεται από μία μεγάλη γκάμα αγαπημένων πιάτων από την κάρτα του εστιατορίου, με τη σφραγίδα της βόρειο-ιταλικής κουζίνας, όπως το Carpaccio ροφού από το Τραγονήσι με λεμόνι, παρθένο ελαιόλαδο, κάπαρη, σχοινόπρασσο και ντοματίνια, τα Ravioli γεμιστά με ανθότυρο, τυροβολιά Μυκόνου και σπανάκι σε σάλτσα από βούτυρο και φασκόμηλο και την Bistecca alla Fiorentina, την περίφημη βοδινή μπριζόλα της Φλωρεντίας, με πράσινη σαλάτα, πατάτες στον φούρνο αρωματισμένες με δενδρολίβανο και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Η πολυβραβευμένη wine list επιστρέφει
Με περισσότερες από 1.400 ετικέτες από διαφορετικές χώρες του κόσμου και μεράκι για συνεχή αναζήτηση νέων προτάσεων, η βραβευμένη από το αμερικάνικο περιοδικό “Wine Spectator”, κάβα του SALE & PEPE περιμένει τη στιγμή που οι γεύσεις και η διάθεση της παρέας θα αναζητήσουν μία από τις κλασικές ή και πιο σπάνιες επιλογές κρασιού. Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία παρουσιάζουν το καλύτερο οινικό τους πρόσωπο μετά την προσωπική επιλογή του Ivan Ottaviani. Το κελάρι του SALE & PEPE είναι πάντα ανοιχτό και προσφέρει τη δυνατότητα επίσκεψης σε όποιον το επιθυμεί.

SALE & PEPE
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102, e-mail: info@saleepepe.gr
www.saleepepe.gr


The Menus €35 / άτομο

Κάθε Τρίτη και Τετάρτη

Menu Classico del Chianti
·         Antipasti di Bruschette με μανιτάρια, ραγού φασιανού με τα συκωτάκια του, ντομάτα, με σαλάτα από prosciutto από τα ορεινά μέρη της Τοσκάνης.

·         Tagliatelle χειροποίητες με ραγού από φασιανό.

·         Κοκοράκι εκτραφέν με καλαμπόκι, γεμιστό με λουκάνικο Τοσκάνης και λάχανο, σερβιρισμένο με τραγανή πολέντα και σοταρισμένο σπανάκι.
ή
·         Φρέσκος μπακαλιάρος alla Livornese.
·          
·         Torta di Montalcino με crème Patissiere και κομπόστα φράουλας με καρύδια και
·         σορμπέ από φρούτα του δάσους.
ή
·         Mascarpone με κομπόστα από βύσσινο και σοκολάτα.

·         1 ποτήρι Chianti Classico

Κάθε Κυριακή και Δευτέρα

Menu Classico del Piemonte
·         Ζεστή σαλάτα από ψητές αγκινάρες στο φούρνο με αμπελοφάσουλα, μικρά λαχανικά εποχής με σάλτσα Bagna Cauda και πολέντα.

·         Agnolotti γεμιστά με κρέας μοσχαρίσιο με σάλτσα Brasato.

·         Brasato μοσχαρίσιο σε κρασί Barolo παλαιωμένο, με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο.

·         Fondant σοκολάτας κρύο με σορμπέ πορτοκαλιού.
    ή
·         Mascarpone με κομπόστα από βύσσινο και σοκολάτα.

·         1 ποτήρι κρασί Barolo

*Το συγκεκριμένο Μενού θα ισχύει από 1η Δεκεμβρίου 2012

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή

Menu Classico di Pesce
·         Μεζέδες από γαρίδες σε σάλτσα Armoricana

·         Spaghetti alla chitarra με Vongole και κολοκυθάκια
ή
·         Risotto Carnaroli με σουπιές και το μελάνι τους

·         Γλώσσα λεμονάτη με πουρέ από φασόλια Cannellini, αρωματισμένος με γλυκό σκόρδο, και μανιτάρια.

·         Semifreddo λεμονιού με σάλτσα εσπεριδοειδών
ή
·         Σορμπέ με φρούτα του δάσους

·         1 ποτήρι λευκό κρασί Ροδίτης - Μοσχοφίλερο

Ώρες λειτουργίας έως τέλη Νοεμβρίου 2012: Δευτέρα έως Παρασκευή 19.00 – 00.00, Σάββατο 15.00 – 00.00, Κυριακή Κλειστά
Ώρες λειτουργίας από 1η Δεκεμβρίου 2012: Δευτέρα έως Παρασκευή 19.00 – 00.00, Σάββατο 15.00 – 00.00, Κυριακή: 14.00 – 22.00

SALE & PEPE
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102, e-mail: info@saleepepe.gr - www.saleepepe.gr

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr