http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Locanda Music Restaurant: Η πρώτη βραδιά...σαν στο σπίτι μας!





Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε τη λειτουργία του το ανανεωμένο μουσικό εστιατόριο Locanda στην καρδιά του Αμαρουσίου, εδώ και χρόνια φημισμένο για τις μοναδικές γεύσεις όσο και για το διασκεδαστικό μουσικό του πρόγραμμα!

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με εκλεκτά εδέσματα μεσογειακής κουζίνας και ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ο γνωστός chef Hussein Mdnur,
με εμπειρία 18 χρόνων σε εστιατόρια όπως το Casa Di Pasta, το Big Deals, η Παλιά Αγορά κ.α., επεφύλασσε γευστικές εκπλήξεις για τους φίλους της Locanda, που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Η Locanda γέμισε κόσμο και όλοι ένιωσαν σαν στο σπίτι τους: Εντυπωσιακά γευστικά πιάτα, καλό κρασί και μουσική & τραγούδι από τους Δημήτρη Κλειδά, Μαρία Κετικίδου και Δημήτρη Μάστορα  έδωσαν χρώμα στο βράδυ της Παρασκευής. Τη μουσική σκυτάλη πήρε ο μοναδικός Δημήτρης Κόκοτας, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήρθε όταν στη σκηνή της Locanda ανέβηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, και παρέα μας ταξίδεψαν με τις φωνές τους και τα τραγούδια τους.

Η Locanda λειτουργεί από Τετάρτη έως Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Locanda Music Restaurant, Πλαταιών 6 Μαρούσι.
Κρατήσεις στο 210 61 29 330 & 693 6577078.

Locanda Music Restaurant. A place like home!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δελτίο Τύπου:
So Fine!  Communications Management:
Ράνια Χαρτοφύλακα, 210 9211011-2, rchartofylaka@sofine.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr